Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

 PRENOSIMO

 "Relativno neotkriveni hrvatski dragulj sa zrakom toliko čistim da dokazano poboljšava zdravlje pluća"
Britanski Vogue pun hvale za ljepote i ponudu otoka Lošinja
 
Lošinj

 

PRESS

 

 

Jedinstvena ljepota Lošinja, njegova turistička ponuda i gastronomske delicije koje je imala prilike kušati na otoku posve su očarali novinarku britanskog Voguea Kathleen Baird-Murray, ako je suditi prema članku koji je objavila u tom prestižnom modnom časopisu.

Ovo nije prvi put da Vogue piše o ljepotama hrvatske obale, ali je prvi put da je posvetio veliki prostor Lošinju.

...

Kathleen započinje svoj osvrt o Lošinju kao otoku koji predstavlja „relativno neotkriveni hrvatski dragulj sa zrakom toliko čistim da dokazano poboljšava zdravlje pluća“. Lošinj ju je oduševio i vrhunskom ponudom hotela gdje posebno ističe da je to „boravak kakav biste očekivali u najboljim svjetskim 5* resortima“. Snažan dojam na novinarku britanskog Voguea ostavila je i hotelska restoranska ponuda.


Lošinj će joj ostati u sjećanju, ne samo zbog izuzetne prirode, aromatičnog morskog zraka i jedinstvene geografske mikroklime, već i zbog različitih hotelskih i izvanhotelskih sadržaja. Tako svi koji posjete Lošinj mogu sudjelovati u radionicama aromaterapije i sami pripremati prirodne pilinge, balzame i ulja za njegu lica i tijela, a potom ih ponijeti sa sobom i uživati u mirisima Lošinja ostatak godine.

Prekrasan sunčani dan na Lošinju turisti mogu iskoristiti kako bi posjetili vidikovac Providenca, upustili se u avanturu u nekoj od skrivenih uvala cresko-lošinjskog akvatorija ili posjetili jedinstveni Muzej Apoksiomena koji krije jedan jedini eksponat – kip grčkog atleta, zaključuje novinarka britanskog Voguea, kojoj će Lošinj ostati u lijepom sjećanju još dugo.

 

Lošinj

 

 

Foto: 1. Profimedia, 2. Dražen Breintenfeld

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: DPCM/HRT

 

Prenosimo

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 212 gostiju i nema članova online

A- A A+
COVID-19: Hoćete li se cijepiti?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com