Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 Prenosimo - Crne MmbePRESS

PRENOSIMO

Papa Franjo izravno kritizirao medije željne skandala

Papa Franjo: Mediji ne bi smjeli naginjati koprofiliji

 

 

 

Papa Franjo je vrlo izravno kritizirao medije željne skandala i one koji šire dezinformacije usporedivši ih s koprofilima, a ljude koji ih konzumiraju bez ustručavanja je nazvao ljubiteljima izmeta.Držim da bi mediji trebali biti jasniji, transparentniji i da ne bi smjeli, oprostite mi na izrazu, naginjati koprofiliji, što je za mene jednako kao želja za stalnim objavljivanjem skandala, ružnih stvari, iako nisu izmišljeni,  izjavio je Sveti Otac u intervjuu za belgijski katolički tjednik Tertio.

Dezinformacije koje se šire medijskim prostorom nazvao je najvećim zlom, referirajući se na nedavne napise sve učestalijoj pojavi lažnih vijesti i njihov mogući utjecaj na ishod nedavnih predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i na rezultate referenduma u pitanju Brexita.

Dezinformacija je vjerojatno najveće zlo koje mediji mogu prenijeti, jer može utjecati na formiranje mišljenja prešućujući ili izvrčući istinu, rekao je Papa Franjo.

Mediji su često korišteni kao sredstvo iznošenja laži u svrhu rušenja ugleda, pogotovo u politici. Nitko to nema pravo činiti. To je grijeh i time se nanosi bol, zaključio je Sveti Otac.

 

 

foto: 1. HRT

Prenosimo - Crne Mmbe

 

 

 

 

Autor: UCM

Izvor: HINA /  HRT

Prenosimo

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 304 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com