Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
 
PRESS

 PRENOSIMO

Policija uvodi nadzor poljoprivrednih parcela bespilotnim letjelicama

Međimurje: Odzvonilo kradljivcima poljoprivrednih proizvoda

 
PU međimurska

 

PRESS

 

 

 

Policijska uprava međimurska pojačala je aktivnosti usmjerene na suzbijanje kaznenih djela krađa poljoprivrednih proizvoda.

 

U suradnji s komunalnim redarom Općine Belica, policijski službenici Policijske postaje Čakovec i Interventne jedinice policije, danas (3. srpnja 2019.) su na poljoprivrednim parcelama u okolici Belice prezentirali nadzor terena bespilotnom letjelicom, tzv. "dronom“.

...

U akciju su bili uključeni interventni policajci i motociklist, koji su u koordinaciji s operaterom "drona“ nadzirali poljoprivredne površine. Ovakve i slične akcije provodit će se sustavno i koordinirano s lokalnom zajednicom u narednim mjesecima diljem Međimurske županije, kako bi se i na taj način suzbili svi pojavni oblici kaznenih djela počinjenih na štetu zemljoposjednika.

- Tijekom proteklih nekoliko godina bilježi se pad prijavljenim kaznih djela krađa poljoprivrednih proizvoda, ali situacija na terenu ukazuje na činjenicu da građani određeni broj takvih i sličnih kaznenih djela ne prijavljuju policiji. Svakako, apeliramo na sve naše žitelje da prijavljuju kaznena djela i prekršaje policiji jer je to jedini pravilan put da se počinitelji otkriju i sankcioniraju", rekli su iz međimurske policije za Emeđimurje.

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Foto: 1.  PU međimurska

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: DPCM / emeđimurje / N1

Prenosimo

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 305 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com