Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 PRESS

PRENOSIMO

Bregović kandidat za župana

Koalicijski sporazum HDZ-HSU-HSLS za Zagrebačku županiju

 

Izbori 2017 - HDZ

 

 

PRESS

 

ZAPREŠIĆ, 2. svibnja 2017. - Koalicijski sporazum županijskih organizacija HDZ-a, HSU-a i HSLS-a o izlasku na izbore u Zagrebačkoj županiji, potpisan je u utorak u Zaprešiću, a u programu kandidata za župana, Vladimira Bregovića (HDZ) je jedinstvena prometna karta za cijelu Županiju, besplatni udžbenici za sve osnovnoškolce i dvostruka izdvajanja za sport i mlade.

Potpisivanju su, uz predsjednike županijskih organizacija HDZ-a Dražena Barišića, HSU-a Maria Cvitana i HSLS-a Željka Fadljevića, nazočili kandidat za zagrebačkog župana, Vladimir Bregović (HDZ) i zamjenici Viktor Romančuk i Stjepan Zagorac, priopćeno je iz ŽO HDZ-a.

 

HDZ s partnerima na lokalne izbore za Zagrebačku županiju izlazi spreman i osnažen jakim timom dokazanih načelnika i gradonačelnika te očekuju još bolje rezultate nego na prošlim izborima kada je HDZ osvojio šest gradonačelničkih i 10 načelničkih mandata, istaknuto je na potpisivanju koalicijskog sporazuma.

 

"U većini gradova i općina očekujemo odlične rezultate, a to će se ponoviti i na županijskoj razini. Nakon 16 godina, Zagrebačkoj županiji potrebna je nova vizija i smjer jer teško da dosadašnji župan Stjepan Kožić nakon četiri uzastopna mandata, ima što novo za ponuditi. Žao nam je da je naš dosadašnji partner raskinuo koaliciju i treći put u 16 godina mijenja političku opciju, ali HDZ je u protekla dva mandata bio odgovoran i lojalan partner HSS-u", rekao je potpredsjednik Županijske organizacije HDZ-a Željko Turk.

 

 Naglasio je kako je značajan broj projekata u Zagrebačkoj županijskih, poput Regionalnog vodoopskrbnog sustava Zagreb-istok, kojima se, kako kaže, "danas hvali Kožić, upravo rezultat rada HDZ-a".

A  mnogi bi lokalni projekti već odavno bili završeni da je na županijskoj razini bilo volje i vizije razvoja, dodao je Turk.

 Vladimir Bregović iz kojeg stoje tri uspješna mandata na čelu Vrbovca, pozvao je dosadašnjeg župana Stjepana Kožića na seriju javnih razgovora i sučeljavanja o budućnosti Zagrebačke županije, ocijenivši da je županija neprepoznatljiva i zaostaje za županijama s bitno manjim proračunima, navodi se u priopćenju.

Naglasio je da se kvalitetnijim upravljanjem proračunom, na godišnjoj razini mogu osigurati sredstva za besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce, dvostruka izdvajanja za sport i mlade te pokretanje programa socijalnog poduzetništva za dugotrajno nezaposlene.

 

foto: fah

Prenosimo - Crne Mmbe

 

 

 

 

Autor: UCM

Izvor: HINA

Prenosimo

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 454 gostiju i nema članova online

A- A A+
Dijaspora treba imati više zastupnika u Saboru od manjinaca:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com