Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
Novi zvuk i stil u pratnji simfonijskog orkestra
2Cellos najavljuju novi spektakl u pulskoj Areni u srpnju
 

 

2Cellos

 

Svjetski poznati hrvatski violončelistički dvojac Luka Šulić i Stjepan Hauser, u povodu izlaska novog albuma "Score" posvećenog filmskoj glazbi, održat će 2. srpnja u pulskoj Areni koncert na kojemu će se predstaviti s novim zvukom i stilom u pratnji simfonijskog orkestra. 

 


Kako se ističe u najavi, nakon četiri albuma i više od tisuću koncerata koje je pogledalo više od 10 milijuna ljudi u 40 zemalja svijeta, 2Cellos  ponovno osvajaju svijet novim albumom i novim koncertima.


Album Score, snimljen u Engleskoj s Londonskim simfonijskim orkestrom, rezultat je njihove strasti prema filmskoj glazbi. Izlazi u ožujku i sadrži 14 filmskih hitova, a Hauser i Šulić najavljuju ga kao pravu posvetu svijetu filma.

Na njemu se predstavljaju s novim zvukom i stilom, svirajući najpopularnije melodije napisane za klasike i suvremene filmove te televiziju. Njihovo ih je glazbeno putovanje odvelo u istraživanje tradicionalnoga svijeta zvuka, u kojemu im se kao kao zvučna pozadina pridružio Londonski simfonijski orkestar predvođen dirigentom i aranžerom Robinom Smithom.

Uz temu iz filma 'Igre prijestolja', album uključuje skladbe poput 'My Heart Will Go On' iz filma 'Titanic', 'For the Love of a Princess' iz filma 'Hrabro srce', 'May It Be' iz 'Gospodara prstenova', 'Now We Are Free' iz 'Gladijatora' i 'Moon River' iz 'Doručka kod Tiffanyja'.

Šulić i Hauser potpisuju produkciju s Nickom Patrickom (Elvis Presley/Royal Philharmonic Orchestra, Russell Watson, Il Divo, Plácido Domingo).

Foto: 1. HRT

Autor: UCM

Izvor: HRT

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 225 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr