Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

"Svim policijskim službenicama i službenicima te svim djelatnicima MUP-a (...) srdačno čestitam Dan policije i blagdan njihovog zaštitnika Sv. Mihaela"

 
Trilj
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Procesijom u Trilju u nedjelju je počelo obilježavanje Svetog Mihovila Arkanđela, nebeskog zaštitnika grada u Cetinskoj krajini, a na blagdanskoj svečanosti, procesiji i misi je i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

 

Procesiju u kojoj sudjeluje mnoštvo vjernika, predvodi don Ivan Bodrožić, profesor na splitskom Katoličkom bogoslovnom fakultetu, koji će služiti i svetu misu.

...

U pratnji predsjednice Republike Grabar-Kitarović u procesiji iza kipa svetog Mihovila Arkanđela su i potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić, triljski gradonačelnik Ivan Šipić, splitsko-dalmatinski dožupan Ante Šopić, saborski zastupnik Petar Škorić, kao i predstavnici lokalnih vlasti gradova i općina u Dalmatinskoj zagori.

U procesiji na blagdan sv. Mihovila, nebeskog zaštitnika Trilja, sudjeluju i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, sinjski alkari, vatrogasci i sportaši.

Kako je ranije najavljeno iz Ureda predsjednice Republike, Grabar-Kitarović će večeras u 18,30 sati na blagdana sv. Mihovila nazočiti procesiji i Svetoj misi u Jelenju.

“Svim policijskim službenicama i službenicima te svim djelatnicima MUP-a Hrvatske u zemlji kao i onim na zadaćama i misijama u inozemstvu, srdačno čestitam Dan policije i blagdan njihovog zaštitnika Sv. Mihaela”, poručila je u nedjelju predsjednica Grabar-Kitarović.

Priredila: Lorena Tulić

Hina

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 230 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
SDP će, nakon pobjede svog predsjedničkog kandidata osvojiti i Banske dvore
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr