Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Al Issa je pohvalio zalaganje Grabar-Kitarović na promicanju politike mira, tolerancije, suradnje i uvažavanja svih vjera i naroda

 
Muslimani
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Hrvatska uživa ugled zemlje mira, sklada i visokih standarda u poštivanju vjerskih sloboda, rekao je u utorak u Zagrebu Muhamed bin Abdulkarim Al Isa, generalni tajnik Lige muslimanskog bratstva na sastanku s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, priopćio je njezin ured.  

 

Al Isa je ranije u utorak sudjelovao na Međunarodnoj konferenciji "Ljudsko bratstvo - temelj sigurnosti i mira u svijetu“ koja se održava pod pokroviteljstvom predsjednice i u okviru hrvatskog predsjedanja EU-om.

...

Prema priopćenju, Al Issa je pohvalio zalaganje Grabar-Kitarović na promicanju politike mira, tolerancije, suradnje i uvažavanja svih vjera i naroda.

Najavio je kako se u Zagrebu planira osnovati Centar za kulturu dijaloga koji će nastaviti razvijati zajedničke vrijednosti u službi čovječanstva.

Liga muslimanskog svijeta je nevladina organizacija osnovana 1962. u Saudijskoj Arabiji s ciljem promicanja umjerenih vrijednosti Islama koje se zalažu za mir i toleranciju kao "stvarnih poruka Islama".

Ta organizacija se protiv ekstremizma bori ukazivanjem na te poruke putem medija te organiziranjem međunarodnih konferencija.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 449 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr