Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Niti u najtežim trenucima hrvatski branitelji ne zaboravljaju svoj narod i svoje prijatelje

 
Hrvatski branitelji
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Ususret Uskrsu, na Veliku subotu, hrvatski branitelji iz Slavonije organizirani u zadruge i OPG-ove svoje su proizvode darivali obiteljima branitelja koji su nakon potresa ostali bez domova kao i onima koji se nalaze u teškim životnim prilikama.

 

Svojim darovima uljepšali su uskršnje blagdane obiteljima hrvatskih branitelja od Zagreba, Sesveta, Zaprešića do Marije Bistrice i Gornje Stubice. Donaciju su organizirali i proveli u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja, gdje ih je po dolasku iz Slavonije dočekao ministar Tomo Medved, priopćilo je Ministarstvo.  

...

Medved je zahvalio predsjedniku Udruge Panonija Pavi Baotiću i predstavnicima braniteljskih zadruga i OPG-ova koje su se uključile u tu akciju.

"Radujem se ovakvim inicijativama koje pokazuju kako su hrvatskih branitelji i u ovim teškim trenucima uz svoj narod i ne zaboravljaju svoje prijatelje u nevolji, a kao i mnogo puta do sada pokazali su kako su solidarno spremni pomoći zajednici i pojedincima u potrebi", istaknuo je ministar branitelja.

Povodom uskršnjih blagdana ministar Medved uputio je poruku i donaciju obitelji hrvatskog branitelja smrtno stradalog u otklanjanju posljedica razornog potresa, a državna tajnica Nevenka Benić uručila je pakete obiteljima u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Ministarstvo hrvatskih branitelja zahvalilo je svima koji su sudjelovali u toj humanitarnoj akciji - Gradu Županji, Općini Bošnjaci te OPG-ovima hrvatskih branitelja i Agroklasteru d.o.o. okupljenima u Udrugu Panonija.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 245 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com