Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Nagrada Grada Pule uručena je Mladenu Pucariću zbog vrijednog rada kojim je promicao sport osoba s posebnim potrebama

 
Pula
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Prigodnim uručenjem nagrada i priznanja dobitnicima, uz uvažavanje epidemioloških mjera i preporuka Stožera civilne zaštite, u utorak je u pulskoj Komunalnoj palači obilježen Dan grada Pule.

 

Nagrade su uručili gradonačelnik Boris Miletić i predsjednik Gradskog vijeća Tiziano Sošić, koji su ovom prigodom uputili čestitke svim dobitnicima na njihovom iznimnom doprinosu i djelima kojima su "zauvijek zadužili ovaj grad i učinili ga ponosnim". 

...

Nagrada Grada Pule uručena je Mladenu Pucariću za angažman kroz 40 godina djelovanja i razvoja udruga s invaliditetom i vrijednog rada kojim je promicao sport osoba s posebnim potrebama, te ideje i vrijednosti o stvaranju okruženja jednakih mogućnosti.

Bio je politički angažiran i svojim radom ostavio trag razumijevanja i uvažavanja različitosti, tolerancije i suživota, što su upravo one vrijednosti i načela na kojima Grad Pula počiva, stoji u obrazloženju. 

Grb Grada Pule dobio je pulski judaš Dominik Družeta, kao priznanje za postignute izvanredne sportske rezultate postignute tijekom prošle godine, odnosno zbog osvojenog prvog mjesta na Svjetskom kupu u Varšavi.

Prvo mjesto osvojio je i na državnom prvenstvu te je član Hrvatske judo seniorske reprezentacije i potencijalni kandidat za nastup na Olimpijskim igrama u Tokyu 2021. godine.

Poveljom Grada Pule za 2020. nagrađen je OKUD "ISTRA", povodom 60. obljetnice uspješnog rada i djelovanja, ostvarenih brojnih priznanja u unapređenju glazbenog života, kulture, odgoja i obrazovanja te značajnog doprinosa razvitku i ugledu Grada Pule.

Miletić i Sošić održali su prijem i za sve članove Stožera civilne zaštite Istarske županije.

Njima su uručena posebna priznanja gradonačelnika za iznimnu odgovornost i nemjerljiv doprinos u donošenju niza pravodobnih i efikasnih mjera s ciljem suzbijanja pandemije na području županije koje su rezultirale smanjenjem broja zaraženih, te značajnim osjećajem sigurnosti kod građana.

Pula i Istra sinonim za uspješnu borbu protiv pandemije

"Zahvaljujući vašoj brzoj i pravovremenoj reakciji Pula i Istra postali su sinonim za uspješnu borbu protiv pandemije“, naglasio je gradonačelnik i dodao kako Istra, nakon što je prva uvela mjere, sada prva i kreće ka normalizaciji situacije.

Nagrade su uručene načelniku Stožera Dinu Kozlevcu, članu Stožera i ravnatelju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandru Stojanoviću, članici Stožera i ravnateljici Opće bolnice Pula Ireni Hrstić, članu Stožera i načelniku Policijske uprave istarske Boži Kirinu te voditeljici Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Jasni Valić.

Svi nagrađeni primljeni su tijekom dana u posebnim terminima, pritom vodeći računa o propisanoj distanci i svim ostalim epidemiološkim mjerama koje Stožer preporuča.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 481 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com