Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i uvjetima putovanja unutar Europe

 
Croatia Airlines
 

 

Novosti iz Domovine

 

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, tijekom lipnja povećava broj međunarodnih letova iz Zagreba u europska odredišta, sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i uvjetima putovanja unutar Europe.

 

Od 8. lipnja ponovno se uvode letovi na liniji Zagreb – Zürich v.v. na kojoj će putnicima biti na raspolaganju četiri jutarnja leta (ponedjeljkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom), a od 15. lipnja i poslijepodnevni letovi ponedjeljkom, srijedom i petkom.

...

Toga dana (15. lipnja) obnavljaju se i izravne međunarodne linije iz Zagreba u još sedam europskih odredišta – München, Sarajevo, London Heathrow, Dublin, Rim, Bruxelles i Beč, prema sljedećem redu letenja:

  • Zagreb – München- Zagreb: ponedjeljkom, srijedom i petkom
  • Zagreb – Sarajevo – Zagreb: ponedjeljkom, srijedom i petkom
  • Zagreb – London Heathrow – Zagreb: ponedjeljkom i petkom
  • Zagreb – Dublin - Zagreb: utorkom, četvrtkom i nedjeljom
  • Zagreb - (via Split) – Rim – (via Split) - Zagreb: ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom
  • Zagreb – Bruxelles - Zagreb: jutarnji letovi ponedjeljkom, poslijepodnevni letovi četvrtkom, petkom i nedjeljom
  • Zagreb – Beč - Zagreb: četvrtkom i nedjeljom

 

Treba podsjetiti da su 25. svibnja obnovljeni letovi na liniji Zagreb – Amsterdam v.v. na kojoj se leti svakoga dana jedanput, a uveden je i drugi dnevni let na liniji Zagreb – Frankfurt v.v. na kojoj se neprekinuto letjelo i tijekom epidemiološke krize. Također, od 1. lipnja zrakoplovi tvrtke ponovno lete na redovitoj liniji Zagreb – Kopenhagen v.v., četiri puta na tjedan, navode iz Croatia Airlinesa.

Tako će do sredine lipnja zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivati Zagreb s 11 međunarodnih odredišta. U domaćem prometu 8. lipnja ponovno se uvodi linija Zagreb – Zadar – Pula v.v., jedanput na dan, a nastavljaju se obavljati letovi na linijama Zagreb – Split v.v. i Zagreb – Dubrovnik v.v., dvaput na dan.

Croatia Airlines kao nacionalni avioprijevoznik obnovom međunarodnog prometa nastoji pružiti najviši mogući doprinos u stabiliziranju turističkih potencijala Republike Hrvatske. Opseg letova prilagođen je aktualnoj tržišnoj potražnji i uvjetima putovanja u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom u Europi, a moguće su i naknadne promjene u planiranom redu letenja. Uvođenje ostalih linija u domaćem i međunarodnom prometu ovisit će o daljnjem razvoju situacije i tržišnoj potražnji, koja je uvelike smanjena zbog epidemije koronavirusa, navode iz Croatia Airlinesa.

Obavijesti o planiranom redu letenja i uvjetima putovanja transparentno se objavljuju na kompanijskim internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr/m.croatiaairlines.hr, a obveza korištenja zaštitnih maski/pokrivala i dalje vrijedi za sve putnike tijekom cijelog boravka u putničkoj kabini zrakoplova.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 222 gostiju i nema članova online

A- A A+
Dijaspora treba imati više zastupnika u Saboru od manjinaca:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com