Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
HRVATSKA

Na sastanku su bili nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Pripreme za obilježavanje 25 godina od prvog pohoda svetoga pape Ivana Pavla II. Hrvatskoj
 
Papa Ivan Pavao II
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

S obzirom na to da će 10. i 11. rujna ove godine biti 25 godina od prvog pohoda svetoga pape Ivana Pavla II. Hrvatskoj, u prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola u petak je održan sastanak mješovitog povjerenstva za suradnju Zagrebačke nadbiskupije i Grada Zagreba na kojemu je bilo riječi o načinu na koji bi Zagrebačka nadbiskupija i Grad Zagreb mogli obilježiti ovu obljetnicu te ostaviti za to prigodan spomen.

 

Na sastanku su bili nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a zadaci su dodijeljeni članovima Povjerenstva za pripremu mogućih prijedloga obilježavanja tog događaja važnog u povijesti Zagrebačke nadbiskupije, Grada Zagreba, ali i Republike Hrvatske, stoji u priopćenju Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.

...

Uz gradonačelnika Bandića, sastanku su prisustvovali posebni viši savjetnik gradonačelnika Stipo Zeba, ravnatelj Zavoda za prostorno uređenje Grada Zagreba  Ivica Rovis, pročelnik Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu grada Damir Lasić, voditelj Službe za evidenciju imovine Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu grada  Vladimir Bodulić i voditeljica Odjela za urbanističke planove uređenja Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada Novela Rimay Ferenčak.

Uz kardinala Bozanića sastanku su, sa strane Zagrebačke nadbiskupije, prisustvovali delegirani predsjednik Povjerenstva za odnose Zagrebačke nadbiskupije s Gradom Zagrebom i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola preč. Tomislav Subotičanec, kancelar Nadbiskupskog duhovnog stola mons. Stjepan Večković, župnik župe sv. Blaža i dekan Gornjogradskog dekanata mons. Zlatko Koren, nadbiskupijski ekonom preč. Konrad Žižek, ravnatelj Ustanove za uzdržavanje klera i drugih crkvenih službenika preč. Ivica Budinšćak, i tajnica Povjerenstva za odnose Zagrebačke nadbiskupije s gradom Zagrebom Danijela Rupčić.

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

Foto: 1. Izvor

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 257 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com