Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

"Vi ste, kao i naši prethodni kontingenti podigli kriterije izvrsnosti na jednu novu razinu"

 
HRVCON
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Pripadnici devetog hrvatskog kontingenta (HRVCON) u NATO misiji potpore miru "Resolute Support" u Afganistanu, stigli su u subotu, 16. ožujka 2019. godine, u večernjim satima u vojarnu "Pukovnik Marko Živković" na Plesu.

 

Zajedno s njima, iz Afganistana su se vratili i pripadnici Vojske Crne Gore, Oružanih snaga Albanije, Armije Makedonije i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

...

Pripadnike devetog HRVCON-a na Plesu su dočekali izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH direktor Glavnog stožera OS RH viceadmiral Robert Hranj, zapovjednik Hrvatske kopnene vojske general-bojnik Siniša Jurković, zapovjednik Zapovjedno-operativnog središta brigadni general Krešo Tuškan, zapovjednik Gardijske mehanizirane brigade HKoV-a brigadni general Tihomir Kundid, zapovjednik Zapovjedništva za obuku i doktrinu brigadir Željko Ljubas, načelnik Sektora za međunarodnu sigurnost i obrambenu suradnju brigadir Tomislav Galić, predstavnici MORH-a i OS RH te članovi njihovih obitelji.


- saržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

Zapovjednik kontingenta brigadir Dražen Ressler po dolasku u vojarnu na Plesu predao je prijavak viceadmiralu Robertu Hranju koji je tom prigodom zahvalio pripadnicima kontingenta na uspješno obavljenoj zadaći i dostojnom predstavljanju svoje domovine te im poželio puno uspjeha u budućem životu i radu. "Vi ste, kao i naši prethodni kontingenti podigli kriterije izvrsnosti na jednu novu razinu", rekao je viceadmiral Hranj.

Zapovjednik 9. HRVCON-a brigadir Dražen Ressler također je zahvalio pripadnicima kontingenta na dobro i profesionalno odrađenoj zadaći te je izrazio zadovoljstvo zbog sretnog povratka u domovinu.

Ovom prigodom direktor Glavnog stožera OSRH viceadmiral Robert Hranj pripadnicima 9. HRVCON-a dodijelio je pohvale i nagrade.

 

HRVCON

Foto:MORH /J. Kopi

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija

 

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 345 gostiju i nema članova online

A- A A+
Podržavate li najavljeno uvođenje eura u RH?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com