Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

"Krilima Oluje" za vrijeme njihovog trenažnog leta, pridružit će se i jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca, Goran Višnjić

 
Krila Oluje
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Krila Oluje" u petak, 28. lipnja 2019. izvest će trenažni let iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku do Šibenika gdje će sudjelovati u programu zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala.

 

"Krilima Oluje" za vrijeme njihovog trenažnog leta, pridružit će se i jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca, Goran Višnjić.

...

Naime, let s "Krilima Oluje" nastavak je uspješne suradnje poznatog glumca i Hrvatske vojske, a letom s hrvatskim pilotima Višnjić pruža podršku promociji poziva vojnog pilota.

Također, Višnjić će iz aviona Pilatus PC-9M najaviti program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i "Krila Oluje".

Dolazak Višnjića u bazu Zemunik očekuje se oko 13 sati gdje će ga dočekati piloti "Krila Oluje" na čelu sa satnikom Darkom Belančićem. 

Nakon toga, uslijedit će priprema Višnjića za let gdje će biti upoznat sa svim procedurama i ključnim informacijama za let u avionu Pilatus PC-9M koji je planiran u 14.45 sati.

Ideja za zajedničkim letom s "Krilima Oluje" rodila se 2017. kada je za vrijeme snimanja filma "General" Višnjić posjetio "Krila Oluje".

 

Autor: Lorena Tulić

Izvor: MORH

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 582 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
SDP će, nakon pobjede svog predsjedničkog kandidata osvojiti i Banske dvore
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr