Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
 
PRESS

Piše: Mario Maks Slaviček

Od hejterice Hrvatske, do "žene pravednice" koja se bori za prava hrvatske žene
Bože, spasi nas beogradske glumice trećerazrednih 'sapunica' i sličnih 'pravednika'

 

 
Jelena Veljača
 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

 

Bože, spasi nas beogradske glumice, redateljice Jelene Veljače i sličnih "pravednika" koji od mržnje prema hrvatskoj po pamet odlaze u Beograd kako bi nam tu beogradsku pamet naknadno prodavali putem beogradskih medija u Hrvatskoj.

 

Glumica je i redateljica kaže, odlično režira i odlično glumi moram priznati, glumeći kako se bori protiv nasilja nad ženama, kako bi joj porasla cijena u trećerazrednim sapunicama... I to je sve.

...

Zbog Beograđanke po adresi Jelene Veljače i njenog prosvjeda Plenković saziva ministre i daje njoj i njenim prosvjednicama pozicije u krojenju zakona, a zbog silovanih hrvatskih žena tijekom velikosrpske agresije na Hrvatsku Jelena Veljača sa suradnicama kao ni Babe, ni Rada Borić, niti Sanja Saranavka , niti mediji a ni sam Plenković sa svojim ministrima, silovanim hrvatskim ženama niti riječi, niti se ne nudi pozicija u krojenju zakona kojim bi se kaznilo njihove silovatelje i nasilnike i naplatila odšteta.

Reče svojedobno Jelena Veljača o svom novom životu u Srbiji: 'Lena već koristi tipične beogradske izraze, a meni će za tako nešto biti potrebno šest mjeseci', pa zašto onda ne organizira posvjede u Beogradu nego eto u Zagrebu.

Nije da ne podržavam borbu protiv nasilja bilo koje vrste, posebice prema slabijima i slabijem spolu, ako to po novim standardima Istambulske Konvencije žena uopće jest, mislim slabija odnosno ako je uopće žena bez obzira na biološke i fizičke atribute, možda nije slabija niti se osjeća slabijom niti ženom .

Ne znam jel sad po tim novim pravilima kad me neko dugokoso sisato napudrano stvorenje verbalno i fizički napadane, vrijeđa i provocira kao što je napalo na sreću samo verbalno ali nasilno predstavnike religija na Filozofskom fakultetu te odlučim se braniti, jel' se branim od muškog ili ženskog roda ili nečeg trećeg, vrag će ga znati...

Kome i po kojem zakonu prosječna osoba koja se osjeća i izjašnjava muškarcem može prijaviti i obraniti se od mentalnog, verbalnog psihološkog nasilja osoba poput Rade Borić, Jelene Veljače, Vedrane Rudan, Sanje Saranavke, Dalije Orešković i sličnih.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Ima li zakona koji štite nas koji se izjašnjavamo kao muškarci od takvih svakodnevnih napada, napada i izjava koji za rezultat imaju i fizički nanijetu štetu kroz nanošenje mentalnih, psiholoških, medijskih maltretiranja spomenutih osoba?

Osoba za koje bi naši stari kazali žena, a mi eto poradi zakona ne smijemo kazati što su, jer eto one se mogu ujutro izjasniti kako im drago i poslije podne to promijeniti... Dopodne može biti plavuša i žena, a popodne Ono. Dopodne može kazati kako je Helga, a poslije podne Hogar...

Možda se nesretna Jelena Veljača po beogradski prevedeno Jelena Februar  u neznanju i druži po beogradskim kafanama i diskaćima sa silovateljima hrvatskih žena koji su bili pripadnicima agresorske JNA i četnika, vrijeme će pokazati.

No zanimljivo stanje stvari u Hrvatskoj, kako mediji i medijski spinovi od hejterice Hrvatske stvore idola "ženu pravednicu" koja se bori za prava hrvatske žene, ili osobnu promidžbu i glumačku karijeru, nije li?

 

O Jelo, Jelo Jelena, badava ti prosvjeda, nikad žena neće s muškim biti jednaka... Ravnopravna da, no jednaka nikada.

 

Sviđalo se Vama ili ne za to se postarao Bog, evolucija il' priroda, bez obzira jel' netko poput mene drži kako je nastao od Boga, il poput Vas i sličnih Vam od majmuna...

 

U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga
BOGU VJERNI-ZA DOMovinu SPREMNI !

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM / Cropix

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 453 gostiju i nema članova online

A- A A+
Dijaspora treba imati više zastupnika u Saboru od manjinaca:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com