Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

"Nastavite raditi na jačanju Hrvatske vojske i gradite i dalje pobjednički duh iz Domovinskog rata"

 
Damir Krstičević
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Bivši ministar obrane Damir Krstičević poručio je u petak na Facebooku kako je ostavku na ministarsku poziciju podnio zbog odgovornosti i vojničke časti.

 

"Podnio sam ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra obrane zbog odgovornosti i vojničke časti. Ja sam prije svega general koji je prošao Domovinski rat i uvijek sam, kao i u ratu tako i u miru, preuzimao odgovornost i brigu za svoje ljude", napisao je Krstičević.

...

Zahvalio je svim pripadnicima Hrvatske vojske i djelatnicima Ministarstva obrane na predanom radu tijekom četiri godine.

"Nastavite raditi na jačanju Hrvatske vojske i gradite i dalje pobjednički duh iz Domovinskog rata. Jačanje Hrvatske vojske je vaša stalna misija i ta misija nema alternative", poručio je.

Krstičević je ostavku podnio jučer nakon što su u padu školskog vojnog zrakoplova kod mjesta Biljane Donje poginula dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Premijer Andrej Plenković u petak je njegovu ostavku prihvatio ustvrdivši kako takvu odluku nije donio jer misli da je Krstičević za to odgovoran nego jer ga cijeni.

 

 

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 304 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com