Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Okupljanje oko 5000 maturanata počinje od 10 sati na Trgu bana Jelačića

 
Norijada
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Zagrebačka policija u srijedu će zatvoriti promet gradskim prometnicama dok se u povorci budu kretali maturanti koji tradicionalnom "norijadom" slave završetak srednje škole.

 

Okupljanje oko 5000 maturanata počinje od 10 sati na Trgu bana Jelačića, odakle će u 12 sati u povorci krenuti ulicama prema parku Bundek, gdje se njihov dolazak očekuje u 13 sati.

...

Maturanti će pješačiti od Trga bana Jelačića, prolazeći Praškom, Zrinjevcem, Strossmayerovim i Tomislavovim trgom, zatim Mihanovićevom, Miramarskom, Vukovarskom, Ulicom Hrvatske bratske zajednice, preko Mosta slobode do Ulice Damira Tomljanovića Gavrana, odakle će ući u park Bundek. 

Prije i za vrijeme prolaska kolone pješaka, promet će tim ulicama biti u potpunosti zatvoren, a na prilaznim pravcima otežan, izvijestila je zagrebačka policija. 

Tramvajski promet će od oko 11:30 sati do oko 12:30 sati biti obustavljen preko Trga bana Josipa Jelačića i odvijat će se obilazno prema organizaciji ZET-a. 

Autobusni promet s terminala Pothodnik bit će od oko 12 sati do oko 13 sati s redovnih linija preusmjeren na Ulicu grada Vukovara i Aveniju Marina Držića i dalje redovnom trasom. 

Obilazni pravci za vrijeme zabrane prometa u pravcu istok - zapad su: Slavonska avenija – Zagrebačka avenija, Avenija Dubrovnik i Zagrebačka obilaznica.

U pravcu sjever - jug obilazni pravci su: Most mladosti – Avenija Marina Držića - Šubićeva ulica, Jadranski most – Savska cesta i Jadranski most – Selska cesta.

Putnicima i vozačima policija preporučuje da u vrijeme održavanja manifestacije izbjegavaju odlazak prema centru Zagreba, te da izbjegavaju spomenute prometnice kojima će hodati maturanti.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija

 

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 376 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com