Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

U sklopu svečanosti najzaslužnijim djelatnicima Središnjice uručene su nagrade i pohvale

 
HVU
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” u utorak, 14. siječnja 2020. svečano je obilježena 12. obljetnica Središnjice za upravljanje osobljem.

 

Svečanosti su nazočili načelnik Personalne uprave Glavnog stožera OSRH brigadni general Ivan Zelić, zamjenik načelnika Personalne uprave brigadir Nenad Samardžić, pripadnici Personalne uprave, vojni kapelan Hrvatskog vojnog učilišta Zoran Vujičić, časnici, dočasnici i ostali uzvanici.

...

U ime načelnika Glavnog stožera i svih pripadnika Personalne uprave okupljene je pozdravio brigadni general Zelić pohvalivši suradnju Personalne uprave i Središnjice za upravljanje osobljem. Osvrnuo se i na početke rada Središnjice za upravljanje osobljem: “Ustrojavanjem i djelovanjem ove postrojbe kao središnje postrojbe personalnog sustava postavljeni su mogući uvjeti i kriteriji kako bi svi imali jednaka prava i mogućnosti.”

Zapovjednik Središnjice za upravljanje osobljem brigadir Božo Poljak kazao je kako je prošlu godinu obilježio niz aktivnosti u kojima je Središnjica sudjelovala te zahvalio pripadnicima na njihovu trudu i radu. “Naš rad usmjeren je na čovjeka, koji jest i uvijek mora biti u središtu sustava,” poručio je brigadir Poljak.

U sklopu svečanosti najzaslužnijim djelatnicima Središnjice uručene su nagrade i pohvale.

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 206 gostiju i nema članova online

A- A A+
COVID-19: Hoćete li se cijepiti?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com