Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

"Inače je za ovu zadaću u normalnim uvjetima potrebno deset dana, a mi se nadamo da ćemo do kraja tjedna uspjeti riješiti i ovu zadaću"

 
Hrvatska vojska
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Hrvatska vojska

 

Pripadnici Hrvatske vojske započeli su u utorak, 24. ožujka 2020. izgradnju natkrivenog prostora, tzv. komunikacijskog tunela, unutar samoodrživog ekspedicijskog kampa ispred Kliničke bolnice Dubrava koji će izravno povezati bolnicu sa šatorskim naseljem.

 

Nakon što su ekspedicijski kamp izgradili u rekordnom roku od dva dana, pripadnici Zapovjedništva za potporu kojima će se tijekom sutrašnjeg dana pridružiti i pripadnici Inženjerije izgradit će do kraja tjedna komunikacijski tunel dužine 350 metara koji će povezat sve šatore unutar ekspedicijskog kampa sa bolnicom.

 

Hrvatska vojska

 

Pripadnik Bojne za opću logističku potporu Zapovjedništva za potporu natporučnik Vedran Jemrić pojasnio je detalje izgradnje komunikacijskog tunela: “Komunikacijski tuneli bi povezivali ulaz do bolnice dok će i šatori tipa Aljaska biti povezani, odnosno bit će uspostavljena komunikacija između svih šatora kako bi se pacijenti unutar kampa mogli voditi kroz natkriveni prostor.

Inače je za ovu zadaću u normalnim uvjetima potrebno deset dana, a mi se nadamo da ćemo do kraja tjedna uspjeti riješiti i ovu zadaću. Sve svoje resurse smo prebacili ovdje.”

 

Hrvatska vojska

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

 

  

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 329 gostiju i nema članova online

A- A A+
Ocijenite dosadašnji rad Nacionalnog stožera civilne zaštite
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com