Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

komentarPRESS

KOMENTAR
Mi se nemamo sramiti kaj!
Postanimo ponosni hrvatski narod
 
Brešan - Maršal

 

Otac i sin Brešan, notorni UJDI-novci su sav svoj talent zloupotrijebili za veličanje zločinačke ex države i ismijavanja hrvatskih vrjednota.

 

Rat na mom otoku je POČEO kao na sl. 1, a maršal Tito je kao na sl. 2. POČEO osnivati Jugoslaviju. HTV2 daje prigodni film Brešana juniora "MARŠAL" kako bi ismijao i relativizirao otvaranje strogo povjerljive tajne o masovnim zločinima u ime maršala i njegove zločinačke države.

BrešanBrešan

Vjerujem da su to zadnji trzaji UJDI-novaca, posrbica i ORJUNA-ša na HRT-u. Novo vodstvo na HRT-u se mora obračunati sa GojaZnicama  i  NovimKmetovima. A ako ne, mi moramo konačno postati NAROD i prestati biti BEZLIČNA ŠUTLJIVA AMORFNA MASA (sl. 3).

Brešan

Ugledajmo se na rumunjski narod, POSTANIMO PONOSNI HRVATSKI NAROD U NAŠOJ HRVATSKOJ. Mi se nemamo sramiti KAJ, stvorili smo državu.

Ako političari neće i ne žele slušati nas, HRVATSKI NAROD, a mi grintamo iz toplih soba ili mislimo da smo SVE svoje završili s OLUJOM, onda smo mi krivi! NE PLENKOVIĆ NITI SANADER!

Dr. Franjo Tuđman je rekao: "Imamo svoju Hrvatsku! Naša je i bit će onakva kakvu sami želimo". A na koga je to mislio "MI"? Na Sanadera? Na Kosoricu? Na Karamarka? Na Plenkovića? NEE, NEE... NEGO NA MENE I TEBE, NA NAS!

 

Zato braćo svi u jedan stroj! Onda možemo prisiliti bilo koga tko je na vlasti DA NAMA HRVATIMA I OSTALIM GRAĐANIMA SLUŽI. Ima nas.

Ako može ŠAČICA jada od Soroševih plaćenika, kulturnjaka i nekakve kvazi udruge pisaca, MOŽEMO I MI VEĆINSKI NAROD ČIJA I JE OVO DRŽAVA!

 

komentar

 

 

Foto: 1. facebook

 

 Autor: Oskar Šarunić

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 552 gostiju i nema članova online

A- A A+
Dijaspora treba imati više zastupnika u Saboru od manjinaca:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com