Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Još jedan trn u kruni naših predaka, samo još jedna od rana na tijelu i duhu Hrvatske i Hrvata
 NE ZOVITE NAKAZU ZA HRVATSKU TRPEZU!
 
Vučić

 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

Uvažena predsjednice Republike Hrvatske gđo. Kolinda Grabar-Kitarović!

 

Vezano za Vaš poziv protivnicima i neprijateljima hrvatske države, državnosti i naroda u liku srbijanskog predsjednika, moram Vam kao kritičar Vašeg predsjednikovanja i jedan od onih koji Vam je svojom krvlju, ranama i žrtvom omogućio biti na tome mjestu i u tome svojstvu, kazati i upozoriti Vas u dobroj vjeri i namjeri (za razliku od velike većine onih kojima ste okruženi i koji Vas savjetuju, iako su mnogi savjetovali i vaše političke protivnike a i za bivše Jugoslavije bili važni kotači političke mašinerije, i to loši, čini se).

...

Namjere, stavovi i odnos spram hrvatske države i državnosti, srpskog vodstva,ministara, predsjednika, premijera, kako bivših, sadašnjih a tako i budućih - nisu promijenjeni. Oni i dalje provode interese Srbije i Memoranduma 1. i 2. i to pomičući političke poluge i figure koje su instalirane duboko u institucijama hrvatske države i politike.

Držim kako prije javne isprike službene politike u pisanoj formi glede priznavanja agresije, genocida, kulturocida, koncentracijskih logora i sveukupne žrtve i stradanja od strane velikosrpskog imperijalizma, te prije izjave o budućem nenapadanju na granice i teritorij RH, kao niti prije naplate ratne odštete i povrh svega informacija o nestalima i ubijenima, te povrata kulturnih i drugih blaga, hrvatske institucije i predstavnici hrvatskog naroda i države (ako to jesu) ne sjedaju ni pod kojim uvjetima i pritiscima sa srbijanskim političarima i emisarima.

 

Znam i vidim, niti je trgovinska razmjena toliko visoka niti je ljubav toliko duboka kako bi se to trebalo i moralo činiti prije nego dojučerašnji oružani a danas svim drugim sredstvima i dalje agresor na hrvatsku državu i državotvornost ne reterira i ne ispoštuje ono što sam pobrojao, moje je skromni stav.

Ulizivanje  predsjednice Hrvatske svjetskim moćnicima koji su držali ili drže stranu velikosrbijanskom imperijalizmu kao niti lomljenje pogače i slušanje Dragaćevskih trubača na domjencima i bilateralnim jalovim sastancima, nikada u prošlosti nije donijelo dobra Hrvatskoj i Hrvatima. I samo je još jedan trn u kruni naših predaka, samo je još jedna od rana na tijelu i duhu Hrvatske i Hrvata.

 

I što da Vam gđo. Predsjednice na kraju kažem u svoje osobno ime, ime onih koji više nisu među nama zbog tih istih s kojima Vam savjetuju bilaterizirati, polemizirati i davati na važnosti osim - blagoslovljeni, zdravi, Bogu vjerni i za Domovinu spremni bili!

 

 

U Ime Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/vijesti.rtl.hr

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 430 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
Budućnost Hrvatske je u rukama:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Udruga 'Crne Mambe' - 2019. - crnemambe.hr
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
X

Ups!

nedozvoljeno kopiranje sadržaja