Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Možemo i moramo bolje, ali to se ne postiže tako što će se Pantovčak i Markov trg javno kritizirati i prepucavati putem medija
DRŽAVNICI MORAJU KOMUNICIRATI NA PRIMJEREN NAČIN
 
Kolinda - Plenković

 

 

PRESS: Komentar

 

 

Svi znamo onu izreku o kravi koja da punu kantu mlijeka pa je onda lupi nogom i prospe.

 

Nije mi namjera (ne daj Bože) stavljati u istu ravan našu predsjednicu s tom (mada plemenitom i korisnom) životinjom, ali meni osobno je ova usporedba s onim što radi i kako se s vremena na vrijeme ponaša državnica koja vodi ovu zemlju, sasvim na mjestu.

...

Odajem joj priznanje za sve što čini na promociji Hrvatske.

Rastrčala se po svijetu, obilazi Hrvatsku, poziva investitore, ne zaboravlja ni naše iseljenike, daje potporu Hrvatima u Bosni i Hercegovini, nastoji promicati i zastupati pozitivne vrijednosti našeg naroda (uključujući i istinu o prošlosti i Domovinskom ratu), dopada mi se i način na koji ponekad uzvrati agresorima s istoka na njihove provokacije, drago mi je vidjeti je u katedrali u vrijeme blagdana i mise za Domovinu...

Ima toga još, ali trudio sam se spomenuti ono što je (po meni) najvažnije.

 

Ono s čime se nikad neću složiti i što jednostavno ne razumijem jeste to da se petlja u stvari o kojima (najblaže rečeno) nedovoljno zna i pogotovu da s Vladom ne komunicira na primjeren način. Onako kako to rade i moraju raditi državnici koji vode zemlju.

Najprije bi (možda) gospođi predsjednici – uz dužno poštovanje – trebalo skrenuti pozornost da se u svakoj uljuđenoj zemlji koja drži do svoga ugleda i pozicije, najvažniji problemi na relaciji predsjednik države – predsjednik vlade rješavaju u izravnim i  osobnim kontaktima i na zajedničkim sastancima i razgovorima, a ne putem jednostranih istupa u javnosti i preko medija. Pa kad se utvrdi zajednički stav i donesu odluke koje su najbolje za državu, izađe se s time i javnost. Zajedno: PREDSJEDNIK I VLADA.

Kako u konačnici jednostrani istupi utječu i na političku klimu u Hrvatskoj, gdje vidimo da imamo oporbu bez programa i ideje čija se cjelokupna strategija svodi na RUŠENJE VLADE?

Daleko od toga da spadam među obožavatelje premijera Plenkovića, a nisam niti za to da se šuti i skriva pravo stanje stvari.

 

U državi mora biti reda. I mora se znati tko, što i kako radi.

Nije Pantovčak u odnosu na Markov trg na drugom kontinentu! Kad stignete do Trumpa i Putina kad god to zatreba, zar ne možete malo i do Vlade? Ili Plenković do Vas?

Nije istina da ništa nije dobro i da nema pomaka, pogotovu na makroekonomskom planu kao i vezano za stabilizaciju proračuna, smanjenje deficita, rast investicija. Hrvatska konačno ima nekoliko ministara koji su sposobni, kompetentni i čiji rad pokazuje rezultate.

I sad sve to treba srušiti?

A što je alternativa? Maras, Bernardić, Pernar, Stazić, Petrov, Grmoja, Jovanović... da ne nabrajam dalje.

Ako ne znate tko je danas ta „alternativa“ poslušajte malo što govore i zastupaju oni kojima su Vaše jučer izrečene riječi dobro došle za unutarnje obračune i svrgavanje Plenkovića i njegovih ministara, odnosno, za pokušaj (tko zna koji po redu) destabilizacije i Vlade i države.

 

Naravno da možemo i moramo bolje, ali to se ne postiže tako što će se Pantovčak i Markov trg javno kritizirati i prepucavati putem medija.

Što god tko mislio o premijeru, on nije osoba s kojom se ne može razgovarati. U to sam više nego siguran.

 

Imate li vi uopće savjetnike gospođo predsjednice? Ako nemate uposlite ih, ako imate, mijenjajte ih. Jer, tako se u ozbiljnoj državi ne radi.

 

Ako je pak istina da sve to činite iz razloga svoje predkampanje za drugi predsjednički mandat, onda je sve skupa još žalosnije.

 

 

 

komentar

 

 

Foto: indirektno.com

 

 Autor: Mario Mehaković

 

 Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 356 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
Budućnost Hrvatske je u rukama:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Udruga 'Crne Mambe' - 2019. - crnemambe.hr
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
X

Ups!

nedozvoljeno kopiranje sadržaja