Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Mario Maks Slaviček

Oni se ne prozivaju za nemoral, o njihovim se vilama, voznom parku i kumovima kojima su namještali poslove ne piše
Za partijski kadar problema nema: Jesu, ćapali su, al' su ćapali po zakonu

 

 
Uljanik
 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

 

Niti jedan od uhićenih zbog malverzacija teških milijarde u brodogradilištima nije Hercegovac, niti je hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar ili ustaša,  već partijski kadar.

 

No o tome nitko niti zuc. Ni Jutarnji, ni Večernji, ni Index, Ni 24 časa, ni "Slobodna" Dalmacija, ni Novi List, Ni Kurir, ni Srpske Novosti, nit portali ni društveni komentatori, niti Jergović, niti Pusićka, Mesić, Kosorica, Jakovina, niti Tvrtko Tomić, niti ostali dežurni  tzv. Antife.

...

Pa neće valjda protiv svojih štogod kazat, njihovima se omaklo, događa se kad se rade veliki poslovi, za koji dan će se pisati.


Toliko o medijima i ostalim "društvenim" kroničarima, modratorima, komentatorima i posvudušama. A da je koji s kamena, Hrecegovac ili da je bio hrvatski branitelj, il' mu ćaća bio Domobran ne daj Bože ustaša, da je pohodio na Bleiburg, da je koji od uhićenka s takvim pedigreom, njega bi se imenom, prezimenom i OIB-om opisalo, komentiralo, karikalo, prosuđivalo, dodavalo i osuđivalo...Neš ti licemjera...

Ne spominju sada petog, šestog, sedmog i inog ortaka.

Za njih će na kraju presuda od kolega im i drugova iz krivosuđa biti ovakova: "Jesu, ćapali su, al' su ćapali po zakonu. Pare nisu više problem, para nema."

Oni se ne prozivaju za nemoral, oni nemaju moralne odgovornosti, o njihovim se vilama, kulama, voznom parku, jahtama i kumovima kojima su namještali poslove ne piše kao što bi se sricalo u naslovima i nadnaslovima od cijele plejade vrlih "pera" hrvatskog novinarstva.

Jerbo to je za partiju i drugove normalno, pa što ima veze, to je društvena, državna firma. Kad si u njojzi tako se to radi, samo šteta što ih ufat'še.

 

Sad "profesionalni" mediji pišu i daju samo "profesionalne izjave", šture napise, mlake osvrte i analize i to samo jedan dan. Ne mjesecima i godinama kao kad bi to bio slučaj s lopovima koji nisu iz njihova legla, stranke i njihova svjetonazora.

 

Zanimljivo, nije li?

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

komentar

  

Foto: 1. DPCM

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 459 gostiju i nema članova online

A- A A+
Dijaspora treba imati više zastupnika u Saboru od manjinaca:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com