Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

"Hrvatska vojska uvijek pomaže svom narodu"

 
Dobrovoljno darivanje krvi
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Brojni pripadnici Hrvatske vojske u vojarnama diljem Hrvatske sudjelovali su u humanitarnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi kako bi u ovim izvanrednim prilikama zbog pandemije koronavirusa i na ovaj način pružili pomoć potrebitima.

 

U suradnji sa Zavodima za transfuzijsku medicinu organizirana je ova posebna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u vojarnama u Zagrebu, Vinkovcima, Kninu, Petrinji i u Splitu.

...

 

Hrvatska vojska uvijek pomaže narodu i na raspolaganju je uvijek kad je to potrebno

 

Dobrovoljno darivanje krvi

 

Hrvatska vojska uvijek pomaže narodu i na raspolaganju je uvijek kad je to potrebno.

Pripadnici Hrvatske vojske, pojedinci i postrojbe, i inače često sudjeluju u brojnim akcijama humanitarnog karaktera, a sada, u ovim izvanrednim vremenima krize izazvane koronavirusom žele dati još i više.

Savjetnik načelnika Glavnog stožera za zdravstvo brigadni general Boris Zdilar rekao je ovom prilikom kako se hrvatski vojnici uvijek rado uključuju u akcije dobrovoljnog darivanja krvi, te da u takvim akcijama sudjeluje nekoliko stotina hrvatskih vojnika, poručivši na kraju kako je Hrvatska vojska uvijek tu za svoj narod.

 

Osobito nam je drago da baš sada, u doba krize s koronavirusom organiziramo posebnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi da pomognemo kad je najteže, poručuje razvodnik Sabadoš iz Vinkovaca

 

Dobrovoljno darivanje krvi

 

U vinkovačkoj vojarni 5. gardijske brigade „Slavonski sokolovi“, nakon što je darovao krv, razvodnik Oliver Sabadoš rekao je: „Hrvatska vojska uvijek pomaže svom narodu i posebno nam je drago da baš sada, u doba krize s koronavirusom organiziramo posebnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi da pomognemo kad je najteže“.

U Hrvatskoj vojsci redovno se provode brojne humanitarne aktivnosti, a uz ovu današnju akciju provedenu u ovim izvanrednim okolnostima, važno je spomenuti i humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja se u protekle dvije godine održala povodom obilježavanja obljetnice stradavanja Vukovara i Škabrnje te i na taj način Hrvatska vojska pokazuje solidarnost.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 391 gostiju i nema članova online

A- A A+
COVID-19: Hoćete li se cijepiti?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com