Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

 "Naš plan aktivnosti iz godine u godinu sve je ambiciozniji i siguran sam da će se u budućnosti naša suradnja intenzivirati"

 
Mario Banožić
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Ministar obrane Mario Banožić sastao se u utorak, 22. rujna 2020. u Ministarstvu obrane RH s veleposlanikom Ujedinjene Kraljevine u Hrvatskoj Nj.E. Andrewom Dalgleishom.

 

Tijekom sastanka potvrđeni su dobri bilateralni odnosi Hrvatske i Ujedinjene Kraljevine te je iskazan interes obiju država za njihovo jačanje i intenziviranje.

...

Bilateralna obrambena suradnja Republike Hrvatske i Ujedinjene Kraljevine visokog je intenziteta i godišnjeg broja aktivnosti, a Ujedinjena Kraljevina je među najvažnijim obrambenim partnerima Republici Hrvatskoj u Europi.

Naglašena je suradnja u području vojnih vježbi, razvoju sposobnosti mornaričko-desantnog pješaštva, personalnih pitanja, suradnje zrakoplovnih akroskupina, izobrazbe i drugih područja.

Kazavši kako Vlada Republike Hrvatske ulaže velike napore u suočavanju s izazovima uzrokovanim epidemijom koronavirusa, ministar Banožić zahvalio je britanskom veleposlaniku na uspješnoj dosadašnjoj suradnji.

“Naš plan aktivnosti iz godine u godinu sve je ambiciozniji i siguran sam da će se u budućnosti naša suradnja intenzivirati”, rekao je ministar obrane dodavši kako je međusobno razumijevanje, solidarnost i jako partnerstvo nužno za uspješan odgovor na zajedničke sigurnosne izazove.

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

 

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 368 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com