Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Povodom obilježavanja, ulaz u Vukovarski vodotoranj biti će slobodan za sve hrvatske braniteljice i branitelje grada Vukovara, zatočenike neprijateljskih logora te uže članove obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja

 
Dan hrvatskih branitelja Vukovara
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Dan je hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara, kao i dan obilježavanja postrojavanja prvih nenaoružanih odreda koji su 10. ožujka 1991. godine postrojeni u Bogdanovcima.

 

Obilježavanje Dana hrvatskih branitelja Vukovara započet će polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod središnjeg križa na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, s početkom u 9:15 sati, nakon čega će u 10:00 sati uslijediti sveta misa za sve poginule, ubijene i nestale branitelje Vukovara u crkvi sv. Filipa i Jakova.

...

Središnji program u Bogdanovcima započet će u 11:30 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje je predviđeno polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen obilježju poginulim, ubijenim i nestalim mještanima Bogdanovaca uz prigodna obraćanja.

Ministar obrane Mario Banožić kao izaslanik predsjednika Vlade RH i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj sa suradnicima sudjelovat će u srijedu, 10. ožujka 2021. godine na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara u Vukovaru i 30. obljetnice postrojavanja nenaoružanih odreda u Bogdanovcima.

 

Besplatan ulaz na Vodotoranj

Povodom obilježavanja, ulaz u Vukovarski vodotoranj biti će slobodan za sve hrvatske braniteljice i branitelje grada Vukovara, zatočenike neprijateljskih logora te uže članove obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. Slobodan ulaz ostvaruje se predočenjem dokumenta ili iskaznice kojom se potvrđuje status.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: DPCM/MORH/dnevno.hr

 

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 308 gostiju i nema članova online

A- A A+
Podržavate li članstvo Ukrajine u NATO-u?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com