Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 

Priopćenje Bukmira

Bukmir odustaje od kandidature za zamjenika direktora Hrvatskih voda

 

Hrvatske vode

 

Kad je otkriveno da se za Marija Bukmira, kuma predsjednika Sabora Bože Petrova, u Hrvatskim vodama priprema natječaj za mjesto zamjenika generalnog direktora - dignula se bura. On je večeras obavijestio javnost da odustaje od kandidature.


Nakon svih današnjih naslova i optužbi na račun MOST-a i predsjednika Sabora, Bože Petrova koji je krsni kum mom djetetu, donio sam odluku da se neću ni kandidirati za navedenu poziciju. Moje namjere su bile čiste, ali ovaj pritisak je za mene i moju obitelj naprosto prevelik, navodi, između ostalog, Bukmir.
Nakon što je Mostovac Nikola Grmoja sve opravdao činjenicom da je riječ o političkoj funkciji, za koju je osoba kvalificirana, bivši ministar uprave Arsen Bauk od Mostova ministra Slavena Dobrovića službeno je zatražio popis svih političkih funkcija u njegovom sektoru. 

Zastupnik Nenad Stazić u Saboru je rekao da prema novom prijedlogu za to mjesto više nisu potrebni visoka stručna sprema i pet godina na rukovodećim dužnostima. 

Priopćenje Bukmira prenosimo u cijelosti:

Ovim putem želim vas obavijestiti da odustajem od kandidature za zamjenika generalnog direktora Hrvatskih voda. Sve što sam u životu napravio ostvario sam vlastitim trudom i zalaganjem u realnom sektoru, a od trenutka kad sam došao u Metković d.o.o unutar tri godine realizirani su projekti u vrijednosti većoj od 30 milijuna kuna preko europskih fondova i drugih izvora što do sada u ovako kratkom vremenu nikada nije ostvareno u našem gradu. 

Također, pod mojim vodstvom se radi na projektu Anglomeracija Metković u vrijednosti od 275 milijuna kuna, na što sam iznimno ponosan. 

Nakon svih današnjih naslova i optužbi na račun MOST-a i predsjednika Sabora, Bože Petrova koji je krsni kum mom djetetu, donio sam odluku da se neću ni kandidirati za navedenu poziciju. Moje namjere su bile čiste, ali ovaj pritisak je za mene i moju obitelj naprosto prevelik. 

Osim toga, javni interes sam oduvijek stavljao ispred privatnog. U javnom je interesu da MOST nastavi raditi na promjenama koje su nužne za dobrobit Hrvatske i njenih građana smatram da bi njihova podrška mojoj kandidaturi bila ogromno breme koje im nikako ne želim. Ovim putem zahvaljujem MOST-u
nezavisnih lista što su prepoznali moju želju da učinim nešto za Hrvatske vode, resor koji jako dobro poznajem, te ću u znak zahvale i dalje nastaviti pridonositi borbi za javni interes. 

Posebno se želim zahvaliti Nikoli Grmoji koji se najsnažnije zalagao za moje imenovanje jer najbolje poznaje moj rad i uspjehe u vođenju projekata, kao i što je hrabro kako samo on zna branio ono u što vjeruje i što smatra ispravnim bez obzira na moguće posljedice. Preostalim kandidatima koje će Most uzeti u

obzir za ovu funkciju od srca želim puno sreće te im također stojim na raspolaganju u slučaju da budu trebali moju pomoć, napisao je Mario Bukmir.

Foto: logo Hrvatske vode

Autor: HRT

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 215 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com