Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Dr. Larry P. Goodson bavi se izučavanjem vojno-političke situacije na Bliskom Istoku

 
Ratna škola
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Dr. Larry P. Goodson, profesor na US Army War College - University of North Carolina, Chapel Hill, posjetio je u srijedu, 24. travnja 2019. godine Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) u pratnji brigadira Daora Dabe i brigadira Emilia Turine, a tom ga je prigodom u Dekanatu HVU-a primio načelnik Katedre strategije brigadir Andrija Platužić.

 

Dr. Larry P. Goodson, koji se bavi izučavanjem vojno-političke situacije na Bliskom Istoku, održao je predavanje polaznicima 21. naraštaja Ratne škole "Ban Josip Jelačić" na temu "Sirijski građanski rat: Prvi veliki rat 21. stoljeća".

...

Uz polaznike Ratne škole i načelnika Katedre strategije brigadira Andrije Platužića, predavanju su nazočili i asistent predavač s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu Borna Zgurić te predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova RH: predstavnik Policijske akademije Hrvoje Filipović, voditelj Službe organiziranog kriminaliteta pri Upravi kriminalističke policije Dejan Dretar, voditelj Službe za zaštitu državne granice i kompenzacijske mjere pri Upravi za granicu Vjekoslav Majić i voditelj Službe za nezakonite migracije pri Upravi za granicu Zvonimir Vrbljanin.

Profesor Goodson u dva je navrata predsjedao Katedrom nacionalne sigurnosti i strategije na US Army War College "Predsjednik Dwight D. Eisenhower", a do sada je održao više od stotinu predavanja na sveučilištima u SAD-u i diljem svijeta.

 
Ratna škola

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 344 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
U drugom krugu predsjedničkih izbora biti će:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr