Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Mario Maks Slaviček

Maškarada pod palicom djece i unuka UDB-e i OZN-aša
"Lijepom našom": Nit je lijepa nit je naša jer se klanja dušmaninu, a ne žrtvi i branitelju

 

 
Lijepom Našom
 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

Ustanite kad Vam pljuju po načelima, uvjerenjima, grbu, zastavi imenu, rodu i domu, i glasno recite "Vi lažete!"

 

Nije ona više lijepa, nit je više naša kad u njojzi dušman vlada, što ju gadi i potkrada, nit je lijepa nit je naša jer se klanja dušmaninu, a ne žrtvi i branitelju. Nije ona više lijepa, nit je ona više naša dok njojzi progone se bijelo polje, "Za Dom Spremni", HOS  postrojbe i potomci Ustaša...

 

Maškare i maškarada ovih je dana pokazala ono drugo, ili bolje rečeno prvo, ali i pravo lice jednog dijela hrvatske nacije. Satiričan pristup veličanju agresora na Hrvatsku iz 1941. ali i onog agresora 1991. i njegove ikonografije je vrh uspjeha specijalnog rata u kojem mi nacionalno osviješteni Hrvati, iako smo pobjednici, gubimo.

...

Gube i svi oni čiji su se preci ili oni osobno borili protiv ikonografije, ideologije i odore, gube svi oni koje vrijeđa ono što vide na javnoj televiziji. A gube samo zato što dopuštaju sebi glasovati za one koji to prešutno guraju, ne sankcioniraju  zato jer su i sami nositelji te ideje u dubini svojih duša. Utkano im je to u obitelji, u odgoju i obrazovanju.

Mi smo sami krivi. Podijeljeni, prevareni, zavedeni iskorišteni odrekli se svoga roda, doma i Boga, pa smo time njima slični umjesto djedu, ocu, pretku. Zao vazda nakon svega Hrvat biva na početku.

Na javnoj takozvanoj Hrvatskoj televiziji partizani i Nijemci zajedno u kolu pjevaju, to je sada u trendu jednakosti, liberalizma i pomirbe , svako se sa svakim pomiriti može izgleda kako će rame uz rame biti Adolf i Joža. Može svatko sa svakim, petokraka sa kokardom, petokraka sa SS obilježjima, ali ne smije biti slova "U", "Za Dom Spremni", bijelog polja i Ustaša, e to ne smije nikako. Da se ne bi veličalo štopgod iskonsko Hrvatsko.

Ta nazovi Hrvatska koja je postala oružje, alat i oruđe neprijatelja hrvatske države i Hrvata koristeći nazivlje i predznake Hrvatska samo kako bi lakše podišla, namamila, i navabila lakovjernika i nevjernike na koje može utjecati. Nije takozvana “Hrvatska” televizija jedina ali je najutjecajnija i najopasnija. Mnogi mediji su stvoreni kao alat, oruđe i oružje nasrtaja na um, duh i sjećanja generacija Hrvata.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Kad jednom narodu otmu identitet kad mu unište kao što su nama komunisti desetljećima kulturu,pjesmu, običaje i kad naprave reviziju povijesti, preoru grobove, poruše spomenike onda taj narod izgubi identitet i svaka jedinka toga naroda bude guska u magli ukoliko ga u obitelji u najvrjednijem mu okruženju ne nauče istini, onome što pripada njemu od njegova roda i njegova doma.

Nisu mediji jedini koji se koriste tim specijalnim tehnikama, oni su to samo naučili i primijenili od političara i stranaka, koje sito tako  u svojim sloganima vabe, lažu i pretvaraju se  biti netko ili nešto što nisu.

Sva prijetvornost ovoga čina koji je viđen u HTV-ovoj emisiji “Lijepa Naša”,  čini se vođenoj pod palicom djece i unuka UDB-e i OZN-aša razvidna je u tomu  što na činjenicu kako kolo plešu “Švabe i Partiđani” skupa nije reagirao nitko od ekipe SABA-e  bivšeg (Bogu Hvala) predsjednika Mesića, Josipovića ili drugih neokomunističkih takozvanih antifašističkih sljedbenika i pristaša. Njima je vidite to normalno, normalno im je vidjeti partizane i Nijemce ruku pod ruku, ma njima je svejedno samo neka u javnom prostoru nema Domobrana i Ustaša. Zašto je tomu tako pitao sam se i došao do zaključka, a Vi prosudite jesam li na dobrome putu.

Oni se BOJE, oni strahuju i strepe od čovjeka koji je spreman na ljutu ranu stavit ljutu travu to je prvo. No ponajprije oni se boje snage onog dijela hrvatskoga puka koji pripadaju lozi Starčevićeva nauka, jer njega nikada nisu porazili , nikada nisu pobijedili. Oni su porazili Talijane i Nijemce koji su sa ostalim silama osovine kapitulirali, no Domobrani i Ustaše kapitulirali nisu nego su se u nametnutim okolnostima pregrupirali kako bi nastavili  za hrvatsku boj, drugim sredstvima i načelima dugih 70 godina da bi na kraju 1990. taj boj i dobili.

Razvidno je ovih dana kako su u ovom specijalnom ratu snage zvijezde i orjune porazili nauk Stjepana Radića na političkoj sceni, koristeći alate i poluge osovine KPH=SDP=HDZ.

Rekoh i upozorih kako HDZ GLUMI NEŠTO ŠTO NIJE, A SDP GLUMI DA NIJE ONO ŠTO JEST!

 

Što nam je činiti?

Boriti se, mišlju, perom, vjerom, riječju i djelom. Boriti se znanjem, htijenjem i poštenjem na temeljima nauka Božjih i  Dr. Ante Starčevića. Čuvati i njegovati svehrvatsko. Povijest, jezik, običaje, pjesmu...

Učite povijest koju nisu pisali kumrovečki đaci. Ustanite kad Vam pljuju po načelima, uvjerenjima, grbu, zastavi imenu, rodu i domu. I glasno recite "Vi lažete".

A iznad svega budite Bogu Vjerni i Za Dom Spremni uvije i svagda jer toga se oni boje to im ulijeva strah zbog svega onoga zloga što su učinili nad Hrvatskim narodom zbog svih križnih putova, jama i fojbi. Boje se jer je zemlja progovorila i otkriva istinu o svemu i nema više laži kojima mogu držati Hrvate u strahu. Sad je njih strah... Strah jer oni nemaju vjeru, nemaju roda, nemaju doma oni su oteli tuđe, na kostima mrtvih su živjeli, na krvi njihovoj su plaću primali, zato su takvi. Zato su tako svoju djecu odgajali i učili da ne bi otete židovske i druge stanove izgubili u koje ih je doživotno smjestila partija, da ne bi izgubili sinekure i fotelje...

Nemaju oni ni vjere niti nacije, to Vam je slika njihove “demokracije”. Kaže stih "tko je moga zamisliti lani da će Božić slavit partizani...". A nakon ovog događaja u emisiji "Lijepom Našom” mogao bi se dodati i stih “Gledaj čuda bećarino, lolo švabo i partizan zaplesali kolo".

Dva agresora na Hrvatsku skupa plešu kolo na “Hrvatskoj” televiziji, i ljudi im hvalu daju, plješću... Zašto rekoh dva agresora? I jedan i drugi su željeli vladati Hrvatskom i Hrvatima, sa prvima smo sklopili pakt jer je bolje bilo tada ići s njima nego pod jaram Srbima ili kao država ne postojati u opće pa ne bi ostalo sjeme i temelj za ovo što imamo danas. Doduše i sa drugim agresorom koji je došao sa istoka pokušalo se stvoriti pakt sa ciljem opstanka Hrvatske države no o tome kako bi prošli  govori zemlja, pećine i fojbe.

I na kraju draga braćo i sestre Hrvatice i Hrvati u Domovini i izvan Domovine za**bi navlakušu o pomirbi ustaša i partizana, to je prijevara, s ciljem njihova opstanka prilikom stvaranja hrvatske države i straha od revanšizma za počinjene zločine te straha od gubitka otete imovine.

Mi smo antifama oprostili sve, oni nama stvaranje Hrvatske nisu. Ako je u interesu opstanka Hrvatske nužno zatomiti Pavelića i ustaše kao režima, iako se Pavelićevo ime ne nalazi na listi među prvih dvadeset zločinaca svijeta, niti je ijedan  ustaški časnik suđen na savezničkom sudu u Nürbergu, onda je nužno odreći se i zabraniti i Tita, partije i petokrake sa ciljem opstanka Hrvatske u 21. stoljeću.

Iako, moram iskreno kazati ovi naši Pavelić i same ustaše davno su kazali kako se "U" ne mora nositi na čelu da bi Hrvat ustao protiv svakog onog tko mu nasrne na Hrvatski Rod i Hrvatski Dom.

Mi “kockastoglavi”, “Zatucani” “ katolibanski” desničari smo kao za sve drugo na to zbog boljitka Hrvatske i Hrvata Spremni... Jesu li tzv. Antife, Orjunaši, Partiđani i slični spremni? Bojim se da nisu. Niti će ikada spremni biti, eto izazivam ih... Zvizda im materina.

U mislima Domovina, u srcu odanost, u desnici snaga

BOGU VJERNI-ZA DOMovinu SPREMNI !

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM / Torpedo media

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 416 gostiju i nema članova online

A- A A+
Zbog posebnih zdravstvenih preventivnih mjera najviše mi nedostaje:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr