Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

komentarPRESS

KOMENTAR
"Nije slučajno, niti je ovo jedini slučaj stavljanja u 'drugi plan' emisija o Domovinskom ratu i s domoljubnom tematikom općenito"
Najava 8. epizode serijala "Kako je obranjena Hrvatska"
 
Kako je obranjena Hrvatska

 

 

Domoljubni portal zaprimio je više upita o osmoj epizodi HTV-ova serijala "Kako je obranjena Hrvatska", odnosno zbog čega nije emitirana prošlog četvrtka i da li će biti emitirana. Zaprimili smo i upite koji se odnose na "nedovoljno spominjanje stranaca dragovoljaca u obrani naše domovine".

 

Povjesničar Tomislav Šulj, scenarist serijala i kolumnist Domoljubnog portala Crne Mambe odgovara na vaša pitanja:

 

"Osma epizoda biti će prikazana ovog četvrtka (1. prosinca), a nije na vrijeme emitirana iz razloga što se tog dana, otprilike u tom terminu, odvijala godišnja dodjela nagrada hrvatskog glumišta. Iznenađen sam takvom odlukom o odgađanju emitiranja jednog dugo iščekivanog i po prvi puta cjelovito dokumentiranog serijala. Ali mislim da nije slučajno, niti je ovo jedini slučaj stavljanja u "drugi plan" emisija o Domovinskom ratu i s domoljubnom tematikom općenito.

Što se tiče pitanja o strancima u Domovinskom ratu, čast mi je najaviti da će u sutrašnjoj 8. epizodi "Kako je obranjena Hrvatska" biti govora o stranim dragovoljcima Damienu i Stephanu iz 1. pješačke bojne "Crne Mambe", 2. gbr "Gromovi".

Također, od sutra (1. prosinca) u svojoj kolumni Domoljubnog portala Crne Mambe objavljujem i serijal o Damienu Lamothe, jednom od najmlađih stranih dragovoljaca koji se priključio obrani Republike Hrvatske. Članci serijala izlazit će svakog četvrtka."

 

komentar

 

 

Foto: UCM

 

 Autor: UCM

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 326 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com