Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
 
PRESS

Piše: DPCM

Destabilizacija europskog društva

Problem integracije imigranata: Nasilje kao norma 'muževnosti'

 
migranti
 

 

PRESS

 

 

 

Migranti su odgovorni za povećanje od 92% u prijavljenim nasilnim zločinima u Njemačkoj tijekom 2015. i 2016. godine, prema studiji sveučilišnog kriminologa.

 

Istraživanje koje su proveli kriminolozi na Sveučilištu primijenjenih znanosti u Zürichu istraživalo je porast nasilnog zločina u Njemačkoj tijekom navedenih godina.

...

Studija je pokazala da su "manje od četvrtine" imigranata bile žene, što navodi  muškarce da se "orijentiraju prema nasilju - legitimirajući norme muževnosti".

Nasilni seksualni zločini tako su postali rutinski u Europi, pa su vlasti u Berlinu morale podići "sigurnu zonu" kako bi zaštitile njemačke žene od seksualnih nasilnih napada doseljenih migranata.

Globalisti znaju ove činjenice i zbog čega nevladine udruge Georga Sorosa krijumčare iz Sjeverne Afrike tisuće i tisuće migranata. Da destabiliziraju europsko društvo i konačno sruše zapadnu civilizaciju.

O tome svjedoči studija Europske komisije, koja pokazuje da su samo 1,4% migranata koji dolaze u Italiju iz Sredozemnog mora bili stvarne izbjeglice iz Sirije i Iraka, potvrđujući da su većina ekonomski migranti iz Sjeverne Afrike.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Mogućnosti integracije najbolje su prilike za sprječavanje nasilnog kriminala ,"poput jezičnih tečajeva, sportskih i praktičnih naukovanja", kažu istraživači.

"Za to bi bilo poželjno uložiti javni novac koji bi mogao pomoći onima koji su pogođeni da promoviraju svoje profesionalne kvalifikacije", rekao je istraživač Sorem Kliem za Deutsche Welle.

"Istodobno, novac treba uložiti u razvojnu pomoć u zemljama podrijetla, tako da ljudi: a) ne budu odvezeni, i b) povratnici ne propuštaju izglede u svojim zemljama."

Drugim riječima, njemački porezni obveznici trebali bi platiti "razvoj" sjevernoafričkih zemalja, tako da ne nastave "potapati" Europu, unatoč globalnim skupinama EU koje ih namjerno krijumčare.

 

"Krijumčarenje je procvjetalo od rušenja Muammar Gaddafija 2011. godine, s više od 600 tisuća migranata koji su pogubno putovali preko središnjeg Mediterana u četiri godine", izvijestio je Reuters prošle godine.

 

komentar

 

 

Foto: 1. Reuters

 

 Autor: DPCM

Izvor: infowars.com

(preveo Mario Mehaković)

 

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 666 gostiju i nema članova online

A- A A+
Podržavate li najavljeno uvođenje eura u RH?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com