Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

Domoljubni portal CM

Osvajanje nesrpskih teritorija, pljačka tuđih proizvedenih i prirodnih bogatstava te stvaranje srpskog roblja - teško shvatljive ideje
Domovinski rat i potonuće srpske civilizacije u "crnu rupu" povijesti
 
Domovinski rat
 

 

PRESS: Komentar

 

 

Hektolitri tinte, milijuni novinskih stranica, radijskih i TV-minuta potrošeni su u pokušajima tumačenja i razumijevanja potonuća srpske civilizacije u "crnu rupu" izvan civilizacijskih prostora pretpovijesti i povijesti.

 

I ništa se nije postiglo, jer je to bilo nemoguće.

...

Nemoguće je suvremenim kategorijama zapadne civilizacije, pameću koja funkcionira na način blizak 21. stoljeću, objasniti masakr hrvatskih stanovnika Dalja, gacanje srpskog episkopa po njihovoj krvi koja se još pušila i posvećenje takve "srpske, krvave, zemlje". Nemoguće je objasniti kako su se hrvatskim mrtvim zarobljenicima njihove oči iz očnih duplji, pomoću noža, preselile u želudac. Nespoznatljiva je Struga, Četekovci, Petrinja, Vukovar, Dubrovnik, Zadar... Sve je to izvan ovog svijeta.

Pitali smo se nebrojeno puta o svemu tome, upomoć zvali sve Freudove ovog svijeta i uglavnom do ničega nismo došli. Sve, u povijesti i pretpovijesti, poznate agresije imaju neku svoju logiku, neka svoja pravila, neki svoj "crveni križ", neko svoje običajno i "međunarodno" ratno pravo - sve , osim ove srpske.

Objelodanjeni cilj srpske agresije bio je osvajanje nesrpskih teritorija, po prostoru bivše SFRJ (svih, a i šire), pljačka tuđih proizvedenih i prirodnih bogatstava te stvaranje srpskog roblja. Ideje teško shvatljive osim po tome što su u odnosu na suvremenost u zaostatku jednu od dvije svjetlosne godine.

Nerazumljiva je i metoda srpskog agresora. Jer, svi drugi napadači u pravilu, osim "nužnih" razaranja nastalih tek zbog slamanja otpora zemlje-žrtve, nastoje da se gospodarska i druga bogatstva sačuvaju, radi pljačke ali i buduće eksploatacije. Slično je i sa ljudskim resursima. Većinom se ne uništavaju drugi stanovnici zemlje-žrtve do li vojnici i izraziti politički predstavnici bivše vlasti.

Civili ostaju pošteđeni upravo zato da bi mogli biti budući robovi, apsolutnog ili kakvog drugog "demokratičnijeg" robovskog statusa.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

No srpska agresorska metoda se pokazuje drugačijom, daleko okrutnijom od onog što uopće podrazumijevamo pod okrutnošću.

Ona je u sebi jednostavno nagomilala sva latentna zla ovog ili onog svijeta: genocid (Dalj, Struga, Četekovci, Ilok i nebrojena druga naselja), pljačku - kojih je bilo bezbroj, uništavanje korijena civilizacije i kulture (Dubrovnik, Zadar...) hrvatskog naroda, ekocid, npr. šuma oko Dubrovnika i drugdje, uništavanje životinjskog svijeta (domaće i divlje životinje) te ubijanja i mrcvarenje Boga u Hrvata, razaranje, miniranje i sravnjivanje sa zemljom njegovih crkava, sotonizaciju njegovih vjerskih poglavara - sve do Svetog Oca Pape.

Kud četnička vojska prođe ostaje Mjesečev pejzaž, nema više ni "hrvatske" mačke ni miša, muhama su spaljena krila, pauci sprženi u vlastitoj mreži.

Drugo, doista predugo, teško se prihvaćalo jedino moguće objašnjenje, važeće barem dotle dok zapadna civilizacija ne pronađe nove kategorije ovog potonuća srpstva u povijesnu "crnu rupu", a onda je sve objasnio general Uzelac jednom jedinom svojom naredbom, u odnosu na druge njegove naredbe čak i liberalnom. Naredio general Uzelac da se ne smiju oglašavati zvona Crkve u Hrvata!

I sada je, formalno, sve jasno: hrvatskim i drugim nesrpskim zemljama marširaju sotonini srpski eskadroni smrti. Naprijed su tenkovi rigidne varijante komunizma pomiješane s fašizmom, u sredini mrtvačke oguljene glave a iza dlakave spodobe u crnom.

Zanimljivo, SK - Pokret za Jugoslaviju je osnovan na dan kad velika većina Hrvata slavi Kristovo rođenje.

 

 

komentar

Foto: 1. DPCM/buntovnikbezakorda.com

 

 

 

 Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hrvatski vojnik

 

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM. 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 542 gostiju i nema članova online

A- A A+
Dijaspora treba imati više zastupnika u Saboru od manjinaca:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com