Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

komentarPRESS

KOMENTAR
Kada i kako je počela prava pljačka Hrvatske?
Je li SDP zločinačka organizacija?
 
SDP

 

Pitanje Ivice Šole "Je li SDP zločinačka organizacija?" je pitanje u sridu, 3 punta. A bilo bi 6 punti da je formulirano kao tvrdnja, a ne kao pitanje.

 

Pisala se istina ili ne, za zombije kojima su detuđmanizatori formirali mišljenje HDZ je zločinačka organizacija. Ona koja je napravila kriminal u pretvorbi '91.

Uzalud dokumenti i činjenice, kod njih je pravilo "tim gore po dokumente i činjenice". Teško je takvima upotrijebiti mozak i uključiti logiku. A ona je vrlo jednostavna.

Marković je počeo s privatizacijom još u srboslaviji  i to Zagrebačkom Bankom, Money makes the world go round, a onda i "Vjesnik" Paviću za medijska formiranja mišljenja. Da bi tim mišljenjima 2000.g. došao na vlast Račan&Co vikom "PROMJENE", "PROMJENE"!! Eeee... tad je počela prava pljačka. Ne samo INE nego i telekomunikacija i banaka i rudnih bogatstava.

Pa imamo izglasan zakon o Haškom sudu, iznad svih naših sudova. Pa progoni generale Norca, Gotovinu, Markača, Praljka i ostale. Onda imamo dva mandata DIKOBRAZA i sva sreća samo jedan mandat Yusipovića. Sa tim "promjenama" postavili su kriminalnim radnjama i Glavaševim borbašima Sanadera na čelo HDZ-a.

Uputili budalu u kriminal kako bi HDZ proglasili zločinačkom organizacijom i pokušali je sudski ugasiti...

PAMETNOM DOSTA !

 

komentar

 

 

Foto: 1. UCM

 

 Autor: Oskar Šarunić

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 278 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr