Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Mario Maks Slaviček

Mnogi smo upozoravali na kulturološke razlike, običajna prava svih onih koji žele kolonizirati i napučiti Europu
Može li sloboda promišljanja i izričaja biti porobljena i oduzeta u korist i za interes migranata?

 
Migranti
 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

Migrantska kriza i migrantski problem koji  je našu domovinu stavio u bodljikavu žicu ogradivši je tako od “zapadne” europe i prepustivši uškopljenim političarima Hrvatske neka se u vlastitu neznanju, inertnosti i dodvorničkom ponašanju bore sa najezdom, nasiljem i nametanjem koje sa migrantima dolazi.

 

Što ti političari kao takvi, bili vlast ili oporba naravno nisu u stanju i uza sve to kao da imaju važnijih poslova (poput stvaranja fame o oživljavanju nepostojećeg fašizma i ustaša u RH te skrivanja pod tepih propasti ekonomije, turizma i svih drugih vrednota njihovim “zaslugama” i “radom”)  od suočavanja s tim gorućim i rastućim problemom migrantske agresije i agresivnosti.

...

Problemom koji ima sve elemente gubitka državnosti, dvostrukih zakonskih mjerila, licemjerja sustava od službenog političkog vrha pa sve do kojekakvih kvazi asocijacija, udruga i novinarskih pera koji svojim pozivima, svojim retorikama i pisanjima sve one koji vide realnost problema etiketiraju no u isto vrijeme nitko od njih nije u svoju vlastitu kuću primio,prigrlio i udomio nekog od migranata. 

Mnogi smo upozoravali na kulturološke razlike, običajna prava svih onih koji žele kolonizirati i napućiti Europu  ne birajući sredstva za nametanje svojih vjerskih, običajnih ili osobnih uvjerenja i “prava” nad domicilnim pukom države u koju nezakonito, nelegalno i najčešće nasilno žele ući i ulaze.

Silovanjem demokracije, kvazi-liberali kako oni u Hrvatskoj tako i i šire u Europi, štono bi se narodski reklo “tuđom ćunom mlate gloginje“ i pljuju po svima nama koji upozoravamo na problem migrantske krize. Krize i pojavnosti te pojava koje ti i takvi migranti donose a uglavnom je riječ o nepoštivanju svih pravila zemlje domaćina i naroda u čiji dom i na čije ognjište nezakonito dolaze  donoseći zakone i pravila kame, damaškog čelika, silovanja, nasilja, terora i straha. Krize koja moglo bi se reći prelazi sa medijskih, interneskih i drugih sfera  u naše hrvatsko dvorište.

Vrijeme promišljanja  “baš me briga nije to u mom dvorištu” odavno je prošlo, sranja se događaju baš tu oko Vas no “vlast” to skriva i o tome se šuti, paće okreće se pila naopako pa se migrantsko nasilje prema policiji u medijima odspinuje i nameće kao nasilje policije spram “sirotih” no punih džepova eura i dolara migranata iz što ti ja znam kojih zemalja od kojih mnogi ne bi znali gdje se na kugli zemaljskoj nalaze.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

Dodvorice i pizduni koji se predstavljaju kao politčke “elite” kako u zbunjenoj i podijeljenoj Europi tako i tu kod nas čuvani od snaga sigurnosti u kućama visokih zidina govore kako su “pojedinačni”slučajevi iako ih ima na stotine i tisuće pa čine porast nasilja i kriminala za 300% trebaju biti zanemareni i kako ne predstavljaju  problem. Mene su pak učili kako prva lasta ipak čini proljeće, pa tako držim kako sva ta silovanja, uništavanja imovine, međusobna obračunavanja, sakaćenja i ubijanja itekako pokazuju s kim i čim ćemo imati i već imamo posla i što će to donijeti našoj djeci u budućnosti.

Sloboda kretanja, sloboda promišljanja i sloboda izričaja kao i mnoge druge slobode bit će porobljene i oduzete pod najezdom tih novonametnutih “sloboda” u korist i za interes migranata. Upozorio sam i upozoravam na to opetovano.

Ima naravno i dobrih ljudi željnih načina života drugačijeg od onog što ga su živjeli u svojim napaćenim,od zapadnih sila porušenim, opljačkanim i okupiranim državama. No za to im nije Hrvat kriv.

Valjalo bi podsjetiti “naše” kvazivjernike u strankama što znači antemurale christianitatis i na to kako taj časni naziv nije dan badava, već je krvlju plaćen čuvajući ondašnju Europu od ondašnjih “migranata” koji nisu vršili prikriveno i umotano svoje stvarne namjere, već pod oružjem.

Potrebno je zaštititi hrvatski životni prostor, hrvatske običaje, kulturu, vjeru i sve ono što svakog koji se osjeća Hrvatom, Hrvatom i čini. Osobno sam spreman opet stati na hrvatske granice i činiti sve što je potrebno kako bi se sve vrednote unutar njih očuvale i sačuvale. Vjerujem kako bi vlast od Predsejdnice pa na niže, ako bi donijeli odluku, a što im ovim putem i predlažem, o formiranju sigurnosnih snaga koje su se nekada zvale ZNG RH.  mnogi od nas koji smo taj amblem nosili na odori učinili bismo to opet, kako onda, tako i danas, dragovljno.

Ne bude li se to učinilo čim prije, čini se kako će nam napadati, silovati i oskvrnuti kako rod tako i  dom svim njima znanim sredstvima. Oko nas se to u europskim državama već zbiva, htjeli vi to sebi priznati ili ne. Nije li čudno kako se mi kao narod i država nalazimo ograđeni u bodljikavoj žici i svojevrsnom  logoru, kako politički i figurativno tako i fizički? I to  od te iste Europe koju smo puno puta od sličnih najezdi obranili, a danas, čini se, ta ista Europa svim sredstvima to opet učiniti nju i sebe obraniti zabranjuje i brani?

 

Bilo kako bilo valja se oboružati i opremiti kako je napisano od naših starih i povijesti naše. Opis te bojne opreme zapisan je Efežanima 6:14-17. Pavao je napisao:

 

“Stojte čvrsto, opasavši bokove istinom, i imajući na sebi prsni oklop pravednosti, i obuvši noge opremom dobre vijesti mira. Iznad svega, uzmite veliki štit vjere, kojim ćete moći ugasiti sve goruće strijele zloga. Također, uzmite kacigu spasenja, i mač duha, to jest Božju riječ.”

 

Doslovna bojna oprema o kojoj je Pavao govorio dobro je štitila rimskog vojnika. Imao je i mač, glavno oružje u izravnoj borbi.

Pametnom dosta, blagoslovljeni i zdravi bili svi vi koji se sa mnom složili ili vi koji ne dijelite moje promišljanje.

 

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/hercegovackiportal.com 

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 365 gostiju i nema članova online

A- A A+
Dijaspora treba imati više zastupnika u Saboru od manjinaca:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com