Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

"Posebnu čestitku upućujem pripadnicima Hrvatske vojske u misijama i operacijama diljem svijeta koji su daleko od doma, ali u našim srcima"

 
OSRH
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Božićna čestitka potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića

 

Poštovani djelatnici i djelatnice Ministarstva obrane, pripadnici Hrvatske vojske, dragi hrvatski branitelji,

 

u ovo blagdansko vrijeme zahvaljujem vam na predanom radu i doprinosu u jačanju pobjedničke Hrvatske  vojske i sustava domovinske sigurnosti. Na temeljima koje su izgradili hrvatski branitelji zajedno smo obnovili Hrvatsku vojsku i vratili joj pobjednički sjaj iz Domovinskog rata.

Danas razvijamo nove sposobnosti i gradimo budućnost za mlade naraštaje.

Želim vas potaknuti na daljnje zalaganje, na zajedništvo i posvećenost sigurnosti i blagostanju naše domovine.

Uvjeren sam kako uz predan rad, volju i pozitivnu energiju možemo sve ostvariti u nadolazećoj godini.

Želim vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu godinu!

Posebnu čestitku upućujem pripadnicima Hrvatske vojske u misijama i operacijama diljem svijeta koji su daleko od doma, ali u našim srcima.

 

...

 

Božićna i novogodišnja čestitka načelnika GS OS RH generala zbora Mirka Šundova

 

Poštovani vojnici, mornari, dočasnici, časnici, generali i admirali, pripadnici Hrvatske vojske u operacijama, misijama i aktivnostima potpore miru, kadeti, državni službenici i namještenici,

 

s posebnim pijetetom u ovim blagdanskim danima prisjećamo se svih onih koji su svoje živote ugradili u mir i slobodu Lijepe Naše. Upravo nam oni u ovim danima ljudskog zajedništva najviše nedostaju.

Postrojbe HV-a su tijekom ove godine izvršile mnogobrojne zadaće te je realizirano mnoštvo planiranih aktivnosti. Iznimno smo ponosni na potporu civilnim strukturama gdje je do punog izražaja došlo predano služenje Domovini i njezinim građanima. Uz velik broj zadaća u Domovini, nastavljeno je i sudjelovanje u operacijama i misijama potpore miru. Ovih dana moje misli i molitve su posebno upućene pripadnicima koji odvojeni od svojih obitelji u ove blagdanske dane časno služe svojoj domovini sudjelujući u plemenitoj misiji pružanja mira i sigurnosti.

Ljudski potencijal je najvažniji potencijal u hrvatskim oružanim snagama, a čovjek je najvredniji dio sustava jer on može riješiti sve, čak i nemoguće. Svakim danom, u svakoj svojoj zadaći, upravo vi pokazujete kako se hrvatski vojnik treba ponašati u teškim vremenima te da ne postoji ništa što se znanjem, obučenošću, odlučnošću i zajedništvom ne može prevladati.

Božić je blagdan koji svojom porukom podsjeća da dobrota, radost i nada imaju smisla. Svake godine pruža nam novu mogućnost da postanemo bolji ljudi. Božić je i blagdan mira i zato je neusporediv osjećaj ponosa i sreće nas vojnika kad imamo priliku pružiti mir i sigurnost drugima. Neka i svima nama ljudska poruka Božića bude poticaj da svojim upornim i predanim radom doprinesemo boljitku naših Oružanih snaga i naše Domovine.

Na kraju 2019. godine, iščekujući Božić, blagdan obiteljskog i ljudskog zajedništva, zahvaljujem svima koji su svojim primjerom, predanošću i životom pridonijeli postignućima i rezultatima Oružanih snaga u zemlji i inozemstvu.

Svima vama i vašim obiteljima želim sretan i veseo Božić uz obilje mira i radosti te zdravlja i uspjeha u novoj 2020. godini!

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 720 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr