Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Napad na hrvatsku zastavu je i napad na državu Hrvatsku!
 NIJE LI ČAŠA PRELIVENA?
 
Šešelj

 

 

PRESS: Komentar

 

 

 Likovi Pupovac te Stanimirović u Hrvastkoj u parlamentima a Merčep i drugi hrvatski heroji sjede u zatvoru

 

 

Pitam se samo što bi učinili drugovi saborski istamboljupci da je netko kod nas zapalio srbijansku zastavu dok je bio Vučić. Ne čujem drugove i drugarice da su negodovali, ne čujem oštre osude Pupovca, Rade Borić, druga Pusića, "veledomoljuba" Puhovskog i slične.

 

Nema čak niti isprike kako Pupovca kao predstavnika srbijanaca u hrvatskoj vlasti, tako niti čujem ispriku službenih srbijanskih vlasti. Pametnom jasno.

...

Držim kako bi oni kazali kako taj Šešeljev postupak nije vrijedan komentara. Ne bi me čudilo jer tima i takvima niti hrvatska zastava pod kojom se Hrvat rađa, ženi i umire ne vrijedi niti je štuju.

Valja odmah izjuriti srbijanske diplomate iz Hrvatske kao što su izjurili ruske poradi tuđinskih zahtjeva i razloga.

 

Samo bojim se kako to nema tko od ovih jalovih, uškopljenih, podložničkih slugana, nema tko m**a učiniti. E da, sjetih se Kolindinih riječi kako će činiti sve za Srbiju na njenom putu ka EU. Davno sam napisao kakva će se sva s***a događati kad se oslabe međunacionalne granice između RH i RS-a. Tad će se "zakonito" četnikovati po "vasceloj" Hrvatskoj što se već čini po negdašnjoj im kako oni vele Krajini i to uz budni nadzor i zaštitu hrvatskog redarstva.

Tužno i ružno, da tužnije i ružnije ne može biti. P**duni koji su prevarom hrvatskog birača na vlasti ne bendaju i ne brigaju.

 

Šetaju se po Hrvatskoj nam grudi kojekakvi Vulini sa svojim vojnim pobočnicima i srbijasnkim tajnim službama koji na ramenu nose srbijanska obilježja pod kojima su zatirali sve što je nama sveto i zapišavaju, pljuju te zagađuju kako medijski prostor, tako i sam teritorij k`o da im je to ćaćevina i nikome ništa. Nije li Vama toga dosta i preko glave dobri moj hrvatski puče? Ako Vam jest puna kapa svega, valja Vam jedne svete nedjelje te i takve p**dune i njonje stjerati u ropotarnicu povijesti, baš kao što ih kroz škrgut zuba držim mnogi od Vas neki naglas a mnogi u sebi zbog ovakvih politika stjeraju u tri lipe materine, baš kao što to činim i sam. Led ga kuhani hebo dokle više, DOKLE (!) možete šutjeti i trpjeti? Nije li čaša prelivena?

 

Na žalost valja primijetiti da je Šešelj gazio hrvatsku zastavu jer "naši" političari sve nas gaze i guze već 26 godina a mnogi od Vas šutite kao ovce i dovodite ih na vlast.

Znakovito je i sve objašnjava situacija kako su agresori na hrvatsku u liku Šešelja u Srbiji, baš kao likovi Pupovac te Stanimirović u Hrvastkoj u parlamentima a Merčep i drugi hrvatski heroji sjede u zatvoru.

 

Šešelj je na našu sramotu učinio ono što Frljić i njemu slični te Pupovčeve Novosti nekažnjeno rade već godinama i to uz blagoslov vladajućih kako SDP-a tako i HDZ-a svejedno je tko biva u nas na vlasti. I što neka Vam više kažem, dobri moj, pošteni i naivni hrvatski narode, nego neka nam je dragi Bog u pomoći kad si sami ne znademo pomoći. Blagoslovljeni, zdravi i BOGU VJERNI - ZA DOMovinu SPREMNI u inat im svima bili....

Pozdrav od jednog nacionalno osviještenog marginalca i modernog križara kako nas etiketiraju.... Ovi koji su više njihovi nego naši.

 

U ime Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/hkv.hr

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 218 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
SDP će, nakon pobjede svog predsjedničkog kandidata osvojiti i Banske dvore
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr