Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

komentarPRESS

 
Anđelko Dundić

 

Anđelko Dundić, pomoćnik ministra pravosuđa za zatvorski sustav kazneno je prijavljen zbog krađe televizora.

 

Prijavu protiv Dundića podnio je ravnatelj zatvora u Dubrovniku, gdje je Dundić radio do imenovanja za pomoćnika ministra kao pravosudni policajac – samostalni nadzornik pravosudne policije.

Kaznena prijava podnesena je u vrijeme kada je Dundić imenovan na novu dužnost, a iz Ministarstva pravosuđa kratko su potvrdili da znaju za taj slučaj.

Podsjetimo se, Dundićevog prethodnika Slavka Kovačevića, ministar Šprlje smijenio je nakon samo mjesec dana kada se saznalo da je 2004. bio pravomoćno osuđen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda maloljetniku.

Zanimljivo, riječ je o Mostovim kadrovima, kadrovima ministra Šprlje koji bi trebao uvesti red u hrvatsko pravosuđe. Gdje ih samo Šprlje nalazi, da mi je znati? Očito je da Mostova "sigurnosna provjera" grdo šteka  kad je riječ o njihovim kadrovima. Kako stvari stoje, idući pomoćnik minisitra Šprlje mogao bi doći "izravno" iz Remetinca??

U uređenim zemljama ministar pravosuđa bi dao ili bar ponudio svoj mandat na raspolaganje premijeru. Naravno, mi živimo u Hrvatskoj i to nećemo dočekati.

Ne bi me čudilo da DORH odbije kaznenu prijavu zbog male "vrijednosti" televizora, ipak je riječ o "prisvojenom televizoru" iz 2012. godine.

 

komentar

 

 

Foto: 1. Jutarnji.hr

 Autor: Pero Kovačević

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 366 gostiju i nema članova online

A- A A+
Zbog posebnih zdravstvenih preventivnih mjera najviše mi nedostaje:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr