Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Ne dirajte nam svetinju od HOS-a!
Emotivna reakcija hrvatskog domoljuba Maksa: Moje Hrvatske za kakvu sam se borio oko mene nema. Ona je u meni i mojim sjećanjima koje mi otimaju i blate.
 
Mario Maks Slaviček

 

 

PRESS: Komentar

 

 

I kažu dogodilo se nezamislivo. Hrvatske redarstvene snage sukobile su se sa Hrvatskim Oružanim Snagama! I to ni manje ni više nego u  kraljevskom gradu Kninu!

 

E sad, valja mi pripaziti smijem li koristiti hrvatsku abecedu, izričaj i nazivlje kako ne bih uvrijedio stvarne vladare Hrvatske. Vladare koji kroz drugove i drugarice na Trgu sv. Marka i na Pantovčaku, ali i druge institucije dirigiraju stanjem stvari svojim otvorenim podupiranjem četnika u Hrvatskoj, ali i Srbiji sa kojima imaju zajedničke „agende“. Agende koje u svojoj biti provode politiku SANU 1 i SANU 2.

...

Oni, dakle četnici, rade svoje i bojim se da rade odlično uz pomoć drugova iz komiteta, posrbica koji su uglavljeni uz i u osovinu HDZ-SDP. Treba li vam više dokaza od današnjeg događaja u Kninu?

Obilato od prvih dana skupa pljačkaju otimaju obezvrjeđuju sve hrvatsko, ponižavajući sve nas koji smo se borili i živimo za Hrvatsku, dok oni žive od Hrvatske - u se na se i podase…

 

Nisam dugo pisao i sve više pomišljam ne zboriti i ništa ne činiti baš poput mnogih od vas virtualnih domoljuba, moje odustajanje mnoge bi usrećilo.

Moja predaja ili još bolje moja prodaja  i suradnja sa protivnicima i neprijateljima hrvatske, sa konvertitima, dezerterima i ratnim profiterima stavila bi me u koš moćnih, utjecajnih viđenijih nadhrvata i nadbranitelja koji su do sada svojim nemarom, vođeni osobnim probitkom i interesima doveli do ove situacije…

 

Tko su?

Pa imate ih u SDP-u i HDZ-u, na Pantovčaku i Markovu trgu, bili su u Savskoj i kojekuda gdje se mogu unovčiti na grbači nas običnih Hrvata i običnih branitelja. U konačnici naum mi je kazati njima i vama, iako znam da smo Hrvatsku izgubili našom krivnjom, da našom kad smo je oslobodili i dali njima u ruke, kad smo vjerovali u pomirbu i dozvolili prvo mijenjanje grba i zastave. Kad smo dopustili da nam bivši oficiri, komunisti otmu, privatiziraju Hrvatsku potpomognuti onima koji su bili njihovi među nama.

Hrvatske kakvu smo željeli nema, hrvatske države i hrvatske vlasti za koju smo svoju krv prolijevali nema, ona je ubijena pri rađanju i podmetnuta nam je ova maćeha kojoj je svak tko hrvatski diše neželjeno kopile kojeg se želi što prije riješiti od sebe odgurnuti i odstraniti. Moje Hrvatske za kakvu sam se borio oko mene nema.

Ona je u meni i mojim sjećanjima koje mi difamiraju, otimaju i blate. Ona je stoljećima u staromu pokliču BOGU VJERNI i ZA DOM SPREMNI, Ona je u prvom bijelom polju starohrvatskog grba... Ona je ponajviše u licima onih koji su se sa mnom pod to dvoje borili za ovo što danas našom Hrvatskom nije.

 

 

I što mi je činiti?

Pisati, govoriti i tako im se odupirati ili šutjeti i otići… Emigrirati pa se izvana za nju ponovi boriti?  Čekati da se rodi želja, nada  i promišljanje u  vama  kakvo je u meni i nama? I onda opet ispočetka stvoriti Hrvatsku Hrvatima na temelju hrvatskih velikana i povijesti gdje se nitko neće usuditi i od stida odvažiti žrtvu i pobjedu dobra nad zlim, obranu od agresije genocidnim nazivati. Gdje neće biti  komunista i antife na državnim jaslama. Gdje će u zatvorima biti lopovi tajkuni a ne starci i starice što prodaju povrće i sir kraj puta. Gdje će Hrvat biti svoj na svome a svak tko dođe biti gost. Gdje manjina neće živjeti od većine nego za i s većinom.

 

Na Vama je, ja svoje znam. Tko god vam kaže ne gledajte u prošlost, tko god vam kaže da je u Jugi bilo bolje, tko god ne poštuje povijesne pokliče i pozdrave, pismo, jezik, glazbu i kulturu - ne želi vam dobro. Nije u svom biću Hrvat, on se samo  tako zove.

 

U ime Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček

komentar

 

 

Foto: 1. UCM

 

 Autor: UCM/mm

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 350 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
U drugom krugu predsjedničkih izbora biti će:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr