Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
PRESS

Piše: Mario Maks Slaviček

Pa tko si onda ti Milorade da kršiš nekažnjeno Ustav i zakone RH?
 SRAMIŠ LI SE BAREM MILORADE?
 
Milorad Pupovac
 
 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

 

Znači li za Pupovca i slične mu išta i Članak 151. Kaznenoga zakona Povreda ugleda Republike Hrvatske?

 

Znam kako će se opet pozvat na imunitet, na “manjinsku kartu”, na to što je Srbin. Ali ovom prigodom pitam Ustav, zakone i sustav.  Pa majku mu dragu, vrijede li zakoni, članci, pravila regule na političare, saborske zastupnike ili ne? Jer ako ih oni ne moraju poštivati, zašto bismo morali mi ostali?

...

Riječ je naravno o najugroženijem Srbinu u Hrvatskoj, riječ je o saborskom zastupniku u Hrvatskom državnom saboru, zastupniku kojeg plaća hrvatski narod, koji treba zastupati i čuvati prije svega Hrvatske interese i zakone.

Riječ je dakle o zna se komu!

Nisam nigdje pročitao u Ustavu kako postoji  dvostruko mjerilo njegove primjene, nigdje nisam pročitao da je jedan državljanin Hrvatske iznad ili ispod drugog, bez obzira na sve, nacionalnost, vjeru, boju kože, očiju ili dlaka…

Pa tko si onda ti Milorade da kršiš nekažnjeno Ustav i zakone, za tebe Milorade ne vrijedi prisega saborskog zastupnika?

Vidio sam te Milorade jučer u Srbiji, ni riječi nisi zucnuo  kad je tvoj mentor i gazda Vučić pljuvao po državi i narodu koja ti je dala sve, dala ti je na guzove, nezasluženo  deset puta više nego li ima jedan "mali" Hrvat koji, eto, nije iste vrijednosti.

 

Ti davno reče kako je tvoj glavni grad Beograd, pa lijepo ti pristaje vidi se na slici biti tamo sa svojima, ajde molim te ostani tamo, da vidim hoćeš li tamo njima, sebi i svojim Srbijancima “vrijediti” kao tu u neželjenoj ti Hrvatskoj.

Ima još takvih poput Milorada koji iskorištavajući svoje “manjince” stvaraju sebi bogatstva, pljujući po državi koja im je pružila dom, dala kruh u ruke i čuva ih i njeguje vise nego svoju vlastitu djecu.

Sram te bilo Milorade!

 

Milorad Pupovac

 

Sramota je još veća onih koji s tobom zbore, nakon tvoje šutnje na Vučićeve riječi. Šutnja je znak odobravanja, Milorade.

A pošto ti Milorade njegove riječi odobravaš, pošto svojim izjavama pljuješ po mojoj zemlji, narodu, povijesti, žrtvi, onda Milorade je vrijeme od mene tražiti da te nema…

Da te nema u hrvatskom Domu, hrvatskoj politici, a kad bi bilo sreće da te nema ni u Hrvatskoj državi.

Samo je sreća tvoja Milorade, tvoja i onima sličnima tebi što iz nekog razloga, zna se kojeg, barem ja znam a ako netko ne zna reći ću mu, za tebe ne vrijedi prisega, ne vrijedi Ustav i ne vrijede zakoni.

Kada bi vrijedili, onda bi ti nakon ove slike i nakon Vučićeve izjave na najvažniji dan Hrvata i hrvatske države bio po zakonu i člancima kažnjen i iz saborskog Doma odstranjen…

No zakoni su za budale... izgleda.

Ti nisi budala Milorade, nisu ni oni koji te u tom Hrvatskom Domu drže… Niste vi budale, profiteri, izdajnici, manipulatori, muktaroši, konvertiti, jugonostalgičari jeste. No budale niste.

 

Budale su oni koji vas sve skupa  tamo postave i ostave. Samo toga još mnogi nisu svjesni. Nisu, jer kad bi bili onda bi znali kako je onaj tko podržava, štiti, prijateljuje, surađuje s neprijateljima njihovim i njihove domovine jest ništa drugo doli i njihov neprijatelj.

 

U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga

BOGU VJERNI - ZA DOMovinu SPREMNI!

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/studiob.rs, 2. N1

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 179 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com