Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS

UCM
Vrbovčanka je slavljem produžila niz pobjeda u Austriji na broj četiri nakon što je izborila glavni ždrijeb preko kvalifikacija

WTA: Hrvatska tenisačica Jana Fett nastavila niz u Linzu, do osmine finala preko Allertove

 

Jana Fett

 

PRESS: Sport

 

TENIS

 

 

Hrvatska tenisačica Jana Fett izborila je drugo kolo WTA turnira u Linzu nakon što je u prvom kolu pobijedila Čehinju Denisu Allertovu 7:5, 6:2.

 

Vrbovčanka je slavljem produžila niz pobjeda u Austriji na broj četiri nakon što je izborila glavni ždrijeb preko kvalifikacija.

...

U prvom setu vodila se teška bitka, a naša je tenisačica uvijek bila u vodstvu te je završila set na svojem servisu za 7:5. Drugi set bio je mnogo uvjerljiviji za Hrvaticu. Napravila je dva breaka i sigurno završila meč u svoju korist.

Ovo je bio njihov drugi međusobni dvoboj i prva pobjeda za Fett. Za četvrtfinale hrvatska će se tenisačica boriti protiv bolje iz dvoboja Amerikanke Madison Brengle i Čehinje, druge nositeljice Barbore Strycove.

U 1. kolu WTA turnira u Linzu uspješna je bila i Hrvatica s australskom putovnicom. Zagrepčanka Ajla Tomljanović pobijedila je olimpijsku prvakinju iz Rija Portorikanku Monicu Puig sa 3:6, 6:4, 6:1 nakon sat i 51 minute igre.

 

PRESS - UCM

 

 Foto: 1. scrshot Twitter

 

Priredio: UCM

Izvor: HRT

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 343 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com