Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

UCM
Vučić je ocijenio da bi razlog otkazivanja prijašnjeg dogovorenog posjeta mogao biti taj što je "govorio istinu" kazavši da je "mnogo više nestalih Srba nego Hrvata"

Vučić spreman za sastanak s hrvatskom predsjednicom?

 

Vučić

 

PRESS

 

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć u razgovoru za TV Pink kako je uvijek spreman za sastanak s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, prenosi Tanjug. 

 

U intervjuu je rekao da će 2018. godina biti puna izazova, a ključni će biti Kosovo, regionalni mir i stabilnost kazavši da je na Srbiji da očuva mir i stabilnost i ne učini ništa čime bi potaknula rast napetosti u BiH. O skupini Hrvata koji su bili plaćeni za tuču na nogometnoj utakmici u Beogradu rekao je da su bili samo "izvršitelji", "batinaši", a iz drugih zemalja bili su ljudi s "više mozga". 

...

Na pitanje je li netko želio izazvati kaos u Srbiji odgovorio je pitanjem "Zar vi stvarno mislite da svima odgovara stabilna Srbija?"

Ocijenio je da ne postoji nijedan racionalni razlog da Srbija uvede sankcije Rusiji i rekao da se toga neće dogoditi sve dok je on predsjednik države.

Početkom listopada Ured hrvatske predsjednice procijenio je da zbog pogoršanja odnosa nema preduvjeta za Vučićev posjet Zagrebu, nakon što je u Beogradu otkriven spomenik majoru bivše JNA koji je 1991. samoubilačkim potezom ubio 11 hrvatskih branitelja, a srbijanski ministar obrane proglasio Domovinski rat i velikosrpsku agresiju - građanskim ratom.

Vučić je ocijenio da bi razlog otkazivanja posjeta mogao biti taj što je govorio istinu kazavši da je "mnogo više nestalih Srba nego Hrvata".

 

PRESS - UCM

 

 Foto: Izvor

 

Priredio: DPCM

Izvor: HRT

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 518 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com