Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

HKoV

Pripadnici Inženjerijske pukovnije HKoV-a izvršavaju brojne inženjerijske zadaće na cijelom području Republike Hrvatske
Inženjerijska pukovnija HKoV-a izvodi radove u Udbini
 
Udbina
 
 

PRESS

 

 

Pripadnici Inženjerijske pukovnije Hrvatske kopnene vojske angažirani su na uređenju budućeg Središta za razvoj vođa "Marko Babić" u sklopu vojarne "Josip Jović" u Udbini.

 

Inženjerijski radovi provode se od sredine siječnja 2019. godine, a na radovima je trenutno angažiran 21 pripadnik Inženjerijske pukovnije u suradnji sa Zapovjedništvom i Domom zapovjedništva HKoV-a, Zapovjedništvom za obuku i doktrinu "Fran Krsto Frankopan" HKoV-a, Zapovjedništvom za potporu te Središnjicom za komunikacijsko-informacijske sustave Glavnog stožera OS RH.

...

U sklopu inženjerijsko-infrastrukturnih radova provode se pripremni zemljani radovi na iskopima i polaganju nove vodovodne instalacije, sanitarna sječa stabala i priprema zemljišta za budući zapovjedni dio Središta te izgradnja žičane ograde. Također se vrši sanacija postojeće i izgradnja nove obučne infrastrukture (pješačke prepreke, strelišta…), kao i zemljani i graditeljski radovi u uređenju prometnica i pista za postrojavanje te izgradnja i opremanje sanitarne građevine, uz druge planirane aktivnosti. 

- sadržaj se nastavlja -

 

Udbina

 

Pripadnici Inženjerijske pukovnije HKoV-a izvršavaju brojne inženjerijske zadaće na cijelom području Republike Hrvatske u izgradnji i poboljšanju infrastrukture u vojnim objektima Oružanih snaga RH i pri ispomoći civilnim strukturama, kao i inženjerijske zadaće u međunarodnim misijama.

Središte za razvoj vođa razvija se za potrebe Hrvatske vojske prema modelu nekadašnjeg središta za specijalističku obuku u Šepurinama, a na temelju stečenih iskustava iz Domovinskog rata, u kojem će se stvarati visokomotivirani, obučeni i kompetentni vođe koji će znanja i vještine stečene na obuci prenositi svojim postrojbama.

 

Udbina

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Foto: 1.  OSRH/ M. Car, D. Čulig

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 245 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
SDP će, nakon pobjede svog predsjedničkog kandidata osvojiti i Banske dvore
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr