Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
Hrvatska vojska

'Hrvatska vojska je stvorena iz naroda i uvijek je tu da pomaže našem narodu'

 
Pošumljavanje
 

 

PRESS

 

 

 

Oko stotinu pripadnika Hrvatske vojske sudjelovalo je u subotu, 23. studenoga 2019. u kolektivnoj sadnji hrasta lužnjaka u Velikoj Gorici, u predjelu Gudci, u sklopu akcije građanske inicijative „Zasadi drvo, ne budi panj.“

 

Ukupno 42 pripadnika 2. mehanizirane bojne Gromovi, 33 pripadnika 1. mehanizirane bojne Tigrovi, 11 pripadnika Bojne veze te devet pripadnika bojne NBKO Hrvatske kopnene vojske sudjelovalo je u akciji u kojoj je zasađeno oko 3000 sadnica, od ukupno 60 000 koliko ih se planira zasaditi na ovom području.

...

Zapovjednik 2. mb Gromovi pukovnik Ivan Radić rekao je ovom prigodom kako su se svi pripadnici dragovoljno odazvali ovoj akciji pošumljavanja na turopoljskom području.

 

Pošumljavanje

 

„Hrvatska vojska je stvorena iz naroda i uvijek je tu da pomaže našem narodu. Tako smo i danas, u pozitivnom raspoloženju i veselom ozračju u prirodi odradili ovaj posao, zadovoljni što će rezultat današnjeg truda koristiti generacijama iza nas,“ rekao je pukovnik Radić.

Hrvatska vojska već je sudjelovala u inicijativi „Zasadi drvo, ne budi panj“, koja je pokrenuta s idejom da svatko može zasaditi drvo i na taj način doprinijeti poboljšanju vlastite životne sredine, te dati svoj doprinos borbi protiv klimatskih promjena. Podsjetimo, pripadnici 2. mehanizirane bojne “Pume” u inicijativi su sudjelovali krajem listopada na Sjevernoj Ivanščici i Ravnoj Gori u Varaždinskoj županiji.

 

Pošumljavanje

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 608 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com