Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
OS RH

"Očekujem zajednički i timski rad kojim ćemo osigurati viziju i daljnji razvoj naše postrojbe"

 
Vojna policija
 

 

PRESS

 

 

U vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” u Zagrebu, u četvrtak, 10. rujna 2020., održana je svečana primopredaja dužnosti zapovjednika Pukovnije vojne policije Glavnog stožera Oružanih snaga RH.

 

Novi zapovjednik pukovnik Mile Skukan preuzeo je dužnost od brigadira Mate Radoša koji odlazi na novu dužnost. Uz djelatnike Pukovnije vojne policije, svečanosti su nazočili i izaslanik ministra obrane RH načelnik Sektora za vojnopolicijske poslove MORH-a brigadir Vlado Kovačević, zamjenik načelnika Glavnog stožera OSRH general-pukovnik Siniša Jurković, čelnici ustrojstvenih cjelina Glavnog stožera OS RH i drugi.

...

Glavni dio svečanosti bila je simbolična primopredaja zastave Pukovnije vojne policije.

General Jurković čestitao je pripadnicima Pukovnije vojne policije na svim postignutim rezultatima, uspjesima, zalaganju i predanosti vojnom pozivu i zahvalio brigadiru Radošu na trudu koji je uložio u napredak i razvoj Pukovnije. Izrazio je uvjerenje da je novi zapovjednik pukovnik Skukan profesionalac koji će moći odgovoriti svim zadaćama i izazovima.

Pukovnik Skukan, koji je na novu dužnost došao s mjesta zapovjednika Središta vojne policije za obuku “Bojnik Alfred Hill”, zahvalio je na ukazanom povjerenju kao i brigadiru Radošu te svim dosadašnjim zapovjednicima postrojbe na časnom obavljanju dužnosti te se obvezao na častan i zakonit rad na koji ga motiviraju i pripadnici Vojne policije koji su tijekom godina poginuli u Domovinskom ratu i na dužnosti. “Očekujem zajednički i timski rad kojim ćemo osigurati viziju i daljnji razvoj naše postrojbe,” poručio je zapovjednik Pukovnije vojne policije.

Brigadir Mate Radoš zahvalio je pripadnicima postrojbe na vremenu koje su uložili u časno i profesionalno obavljanje svojih zadaća. “Radite na sebi, ulažite u sebe, u nova znanja i vještine, i s vojničke i s ljudske strane pa uspjeh neće izostati,” zaključio je brigadir.

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 292 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com