Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

Ratna škola

Polaznici 21. naraštaja Ratne škole "Ban Josip Jelačić" posjetili su i Papinski hrvatski zavod svetog Jeronima te Vojni ordinarij Talijanske Republike
Polaznici Ratne škole susreli se s papom Franjom
Ratna škola
 
 

PRESS

 

 

Polaznici 21. naraštaja Ratne škole "Ban Josip Jelačić" predvođeni načelnikom Centra vojnih škola "Petar Zrinski" brigadirom Damirom Stručićem u razdoblju od 7. do 13. travnja 2019. godine, posjetili su Talijansku Republiku i Svetu Stolicu.

 

Tijekom studijskoga putovanja, polaznici Ratne škole susreli su se s papom Franjom na općoj audijenciji održanoj u srijedu, 10. travnja, gdje su izaslanstvo predvodili zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" general-bojnik Mate Pađen i vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan.

...

Nakon audijencije, biskup Bogdan proveo je sudionike studijskog putovanja kroz baziliku sv. Petra, a za vrijeme boravka u Rimu, polaznici su posjetili i Papinski hrvatski zavod svetog Jeronima te Vojni ordinarij Talijanske Republike.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

U sklopu studijskog putovanja, polaznici su posjetili NATO Defenece College (uDC) u Rimu, gdje su se  upoznali sa zadaćama i misijom NDC-a te sustavom obrazovanja.

Također, posjetili su i Joint Force Command (JFC) u Napulju gdje ih je primio pomoćnik načelnika stožera za logistiku, brigadni general Klemen Medja, a nakon prezentacija su posjetili i Združeni operativni centar. 

U povratku iz Napulja posjetili su opatiju u Montecassinu koja ima povijesni, religijski, kulturni, ali i vojni značaj kroz oslobodilačke operacije saveznika u II. svjetskom ratu.

 

Ratna škola

Foto: Ratna škola | JFC Naples

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 569 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr