Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HRVCON

Male ruke velikoga srca uljepšat će blagdansko ozračje našim vojnicima i približiti im toplinu doma

 
HRVCON Afganistan
 

 

PRESS

 

 

 

Učenici 4. C razreda Osnovne škole Dobriše Cesarića iz Požege i ove su godine izradili čestitke povodom božićnih i novogodišnjih blagdana za hrvatske vojnike koji se nalaze u NATO-ovoj misiji potpore miru „Resolute Support“ u Afganistanu.

 

Nakon izrade, čestitke je preuzeo satnik Antun Mandić i proslijedio ih vojnicima koji se nalaze u mirovnoj misiji i kazao kako vjeruje da će ovo veliko djelo malih ruku velikoga srca, uljepšati blagdansko ozračje našim vojnicima i približiti im toplinu doma.

...

Razrednica 4. C razreda, Ines Čereg u toj je prigodi kazala: „Učenici su s velikim zadovoljstvom izradili božićne i novogodišnje čestitke koje šalju hrvatskim vojnicima uz nadu da će njihove iskrene želje nekome, daleko u nepoznatom svijetu, uljepšati ove blagdane i početak nove 2020. godine. Napominjem djeci i svima da su to časni ljudi koji časno obavljaju svoju dužnost “.

Čestitke ovih dana trebaju stići na adresu pripadnika 11. hrvatskog kontingenta u NATO-ovoj misiji potpore miru Resolute support u Afganistanu.

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 384 gostiju i nema članova online

A- A A+
COVID-19: Hoćete li se cijepiti?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com