Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
MORH

"I danas dok jedni drugima izražavamo iskrene čestitke za Božić i Novu godinu, upućujemo i molitvu za Božji blagoslov za naše pripadnike u međunarodnim misijama diljem svijeta"

 
Blagoslov
 

 

PRESS

 

 

 

Obred Božjeg blagoslova Ministarstva obrane Republike Hrvatske i Glavnog stožera Oružanih snaga RH održan je u ponedjeljak, 16. prosinca 2019. u predvorju MORH-a, a predvodio ga je vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj monsinjor Jure Bogdan.

 

Blagoslovu je prisustvovao potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov sa suradnicima, državni tajnici i pomoćnici ministra obrane te drugi djelatnici Ministarstva obrane i Glavnog stožera OS RH.

...

Svim pripadnicima Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH vojni ordinarij monsinjor Bogdan zaželio je čestit Božić i sretnu i blagoslovljenu Novu godinu te zazvao Božji blagoslov za sve djelatnike i poginule hrvatske branitelje koji su dali živote za slobodu Domovine, kao i za preminule djelatnike Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH.

“I danas dok jedni drugima izražavamo iskrene čestitke za Božić i Novu godinu, upućujemo i molitvu za Božji blagoslov za naše pripadnike u međunarodnim misijama diljem svijeta“.

Uz blagoslovnu molitvu, monsinjor Bogdan osvrnuo se na rođenje Isusa Krista i zajedništvo tijekom Došašća i pripreme za Božić.

“Isusovo rođenje je novo stvaranje, kada nastupa novo nebo i nova zemlja. U ovim danima u našim molitvama, svetom pismu i čitanjima kulminira tema Isusovog povijesnog dolaska u ljudsku povijest. Molimo obilan blagoslov na naše obitelji, na sve koji ovdje djeluju. Neka budu u duhu gorljivi i neka jedni o drugima vode brigu pritječući u pomoć”, poruka je monsinjora Bogdana.

Obred Božjeg blagoslova prostorija MORH-a i Glavnog stožera OSRH već se tradicionalno održava svake godine.

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 450 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com