Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
Služba za informiranje Grada Zagreba

Iz zabrane su isključeni sudionici u opskrbi, zaposleni u bitnim službama, novinari, građani koji putuju na posao i žurne službe

 
Propusnice
 

 

PRESS

 

 

Građani koji iz vitalnih obiteljskih razloga u vrijeme zabrane trebaju napustiti mjesto prebivališta propusnicu mogu dobiti u gradskim uredima za mjesnu samoupravu, a kod liječnika ako je u pitanju putovanje zbog medicinske skrbi.

 

Za izdavanje potvrde neophodni su osobni podaci, OIB, uz navođenje razloga odlaska iz mjesta prebivališta te potpisana izjava kojom se potvrđuje istinitost podataka, priopćila je u ponedjeljak navečer Služba za informiranje Grada Zagreba.

...

Podsjećaju da se, sukladno odluci Stožera civilne zaštite Grada Zagreba o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, od 23. ožujka 2020. zabranjuje napuštanje mjesta prebivališta, odnosno stalnoga boravka.

Iz zabrane su isključeni sudionici u opskrbi, zaposleni u bitnim službama, novinari, građani koji putuju na posao i žurne službe za koje propusnice izdaje poslodavac.

Građani koji trebaju medicinsku skrb propusnicu mogu dobiti od izabranoga liječnika obiteljske medicine, a za one koji iz vitalnih obiteljskih razloga - briga o djeci i starijima izvan mjesta prebivališta putuju u drugo mjesto - propusnice će se izdavati u gradskim uredu za mjesnu samoupravu na više adresa.

Potvrde će se izdavati radnim danom  od 9 do 15 sati na rok od sedam dana.

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 402 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com