Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HRVCON

Fra Mato Vincetić uputio je zahvalu svim vojnicima na pravom vojničkom ponašanju u okolnostima življenja uvjetovanih pojavom koronavirusa

 
Litva
 

 

PRESS

 

 

Pripadnici 2. hrvatskog kontingenta u NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Litvi, u nedjelju 12. travnja 2020. godine, obilježili su najveći katolički blagdan – Uskrs misom na otvorenom.

 

Zbog specifičnih uvjeta prouzrokovanih pandemijom COVID-19, misa je održana na otvorenom prostoru unutar vojarne u kojoj borave, uz maksimalno poštivanje mjera socijalnog distanciranja, korištenja osobne zaštite i zabrane međusobnih kontakata.

...

Misu je predvodio fra Mato Vincetić, vojni kapelan 2. hrvatskog kontingenta koji je u svojoj uskršnjoj poruci istaknuo kako je Kristovo uskrsnuće simbol i našeg uskrsnuća, pobjede nad svim životnim problemima i pitanjima s kojima se susrećemo, kao i odgovora koje trebamo i moramo dati na ta pitanja i probleme što nas tište.

Stoga je glavna poruka svetkovine Uskrsa pobjeda života nad smrću, svjetla nad tamom, dobra nad zlom, ljubavi nad mržnjom.

Uz uskrsnu čestitku uputio je i zahvalu svim vojnicima na pravom vojničkom ponašanju u okolnostima življenja uvjetovanih pojavom koronavirusa koji nažalost nije zaobišao ni kamp i NATO misiju u kojoj 2. hrvatski kontingent sudjeluje.

 

Litva

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 356 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com