Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HRVCON

Priznanje za izvanredne zasluge te osobni trud i zalaganje u NATO misiji u Iraku

 
HRVCON
 

 

PRESS

 

 

Pripadniku 3. HRVCON-a u NATO misiji u Iraku (NATO Mission Iraq – NMI), časničkom namjesniku Michaelu Fanuku u srijedu, 20. svibnja 2020. godine uručeno je priznanje za izvanredne zasluge te osobni trud i zalaganje u NATO misiji u Iraku.

 

Priznanje mu je na prigodnoj svečanosti u bazi u ime „386th Air Expeditionary Wing (AEW), AASAB, Kuwait“ uručio prvi dočasnik baze CMSgt Jason P. Colon, u prisustvu zamjenika zapovjednika misije NMI, BG Michael T. Rawls.

...

Tom prigodom, časnički namjesnik Fanuko zahvalio se na ukazanoj časti u svoje osobno ime, u ime 3. hrvatskog kontingenta NMI, Hrvatske vojske te njenog dočasničkog zbora kojeg predstavlja istaknuvši kako je svoju dužnost u misiji nastojao obnašati na najbolji mogući način.

Prisjetio se svih pripadnika u NATO misiji u Iraku koji su u ovih proteklih nekoliko mjeseci završili svoje rotacije ili su privremeno poslani kućama uslijed trenutne faze reduciranja misije zahvalivši na gostoprimstvu koje je baza pružila pripadnicima misije NMI u prethodnom razdoblju.

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 573 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com