Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
Humanitarnost

"Skupnica Ivana: Sretna sam i ponosna da mi, pripadnici Hrvatske vojske, možemo djeci stvoriti normalne uvjete za život i bezbrižno djetinjstvo"

 
Za Slavoniju srcem
 

 

PRESS

 

 

Završetak radova na sanaciji stambenih prostorija samohrane majke sedmero djece u Slakovcima prigodno je obilježen u srijedu, 17. lipnja 2020. godine.

 

U ovoj humanitarnoj akciji pripadnici Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade u suradnji s volonterima Facebook grupe „Za Slavoniju srcem“ prikupili su potrebiti građevinski materijal te su obnovili kuću obitelji koja je živjela u teškim uvjetima.

...

Radovi su, među ostalim, obuhvaćali izmjenu stolarije, uređenje vanjske fasade, žbukanje zidova, krečenje, lijepljenje pločica, postavljanje podova i elemenata u kuhinji te kupaonici.

Završetku radova nazočio je i zapovjednik Gardijske oklopno-mehanizirane brigade brigadni general Mijo Validžić.

Radovima je rukovodila skupnica Ivana Pavlović koja je ovom prigodom istaknula: „Sretna sam i ponosna da mi, pripadnici Hrvatske vojske, možemo djeci stvoriti normalne uvjete za život i bezbrižno djetinjstvo te na taj način pomoći najugroženijima u našoj zajednici, a nagrada nam je osmijeh ove djece“.

Samohrana majka Ivana, ne skrivajući emocije, ovom je prigodom istaknula: „Zahvaljujem svima koji su pomogli, te meni i mojoj djeci osigurali normalne uvjete za život“.

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 240 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com